Cosmo paziņojums interneta lapas lietotājām - Dieviete.lv" />

Cosmo paziņojums interneta lapas lietotājām

02.08.2007

Sveikas, meitenes! Ar šo paziņojam, ka Cosmo.lv interneta lapas veidotāji turpmāk dzēsīs ikvienu lietotāju, kurš ar rupjībām vai kādā citā aizskarošā veidā diskusijās un Cosmo ziņu komentāros izteiks savu viedokli, kas vērsts pret citām lapas lietotājām un sarunu dalībniecēm.

Šādā gadījumā tiks bloķēta arī datora IP adrese un lietotājs nevarēs piereģistrēties no jauna. Ceram, ka jūs ņemsiet to vērā un Cosmo.lv atjaunosies iepriekšējā pozitīvā gaisotne un draudzīgā atmosfēra.

Ar sveicieniem, Cosmo.

Komentāri [24]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man tā patīk, ka zem šī jaunuma jau sākas nodiršana! tik smieklīgi! tā turpināt meitenes! :-D
21.08.2007 02:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tad, luudzu, taa arii dariet... citas te ir ljoti nelaipnas un nevis paliidz bet veel nosauc par idioti, stulbeni utt.. ;-)
16.08.2007 19:58 | saite | Atbildēt

+0
njaa..briesmiigs ierobezhojums. :-/ katraa zinjaa - atmosfeeru tas, esmu paarliecinaata, noteikti nemainiis... ;-)
14.08.2007 00:37 | saite | Atbildēt

+0
o, jaa, beidzot metenes varees sanjemt atbildes uz uzdoto jautaajumu, nevis sanjemt rupjas veestules.. ! Taa turpinaat, COSMO! :-) ;-)
10.08.2007 18:43 | saite | Atbildēt

+0
savu viedokli var izteikt ari neaiskarot citus ar lamuvardiem.protams ka viedokli var atskirties-tas ir normali :-/
10.08.2007 02:53 | saite | Atbildēt

+0
Ja grib dzirdēt ko labu, tad nevajag taisīt DISKUSIJU, kas pati par sevi prasa dažādus viedokļus.
08.08.2007 01:50 | saite | Atbildēt

+0
es nesaku ka kads te ir dama.katram ir tiesibas izteikt savu viedokli bet vai vienmer tam jabut tik nosodosam?nedomaju ka kadam baigi nepieciesama zelosana vnk citreiz gribas dzirdet ari kko labu-izmainas pec :-) (t)
07.08.2007 04:56 | saite | Atbildēt

+0
jā mazā mēs jau par šito runājām :D
starp citu...IP adresi nomainīt arī ir darbs uz vienu telefona zvanu :D
07.08.2007 01:21 | saite | Atbildēt

+0
nu bet kam tas ir izdevīgi???? :-D :-D :-D
07.08.2007 00:42 | saite | Atbildēt

+0
Nu man ir pieejami 3 datori, tādēļ, ja kādreiz mani nobloķēs, nav liela bēda. Vienalga būšu atpakaļ :-D :-D :-D :-D
06.08.2007 23:23 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits