Stilīgi jaunumi stilīgām meitenēm

26.06.2007

Kā jau katrai meitenei, arī tev noteikti savu garderobi gribas papildināt biežāk kā reizi sezonā. Tieši šī iemesla dēļ veikalos "Boheme" apģērbu, aksesuāru un kosmētikas vidū katru nedēļu vari atrast ko jaunu.

Veikalos atradīsi apģērbus, kas radīti pēc aktuālajām sezonas tendencēm no Spānijas, Itālijas, Francijas un Lielbritānijas. Tā ir lieliska iespēja iegādāties interesantas, stilīgas un neatkārtojamas lietas, kas radītas tikai nedaudz eksemplāros. Ja esi nolēmusi aplūkot "Boheme" kolekcijas, sāc ar tikko atvērto "Boheme" veikalu Rīgā, Blaumaņa ielā 7!

otraa_200  tresaa_200  ceturtaa_200  piektaa_200

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Aksesuāri tur ir ok, lupatas galīgi garām, un apkalpošana arī galīgi garām.. un meitenesl, prasiet uzreiz klienta karti, vai to atlaižu karti, ja nē, viņi nekad paši nepiedāvās :) Starp citu, ar apkalpošanu bohēmās, šķiet visās adresēs rīgā pieklibo...
20.07.2007 02:34 | saite | Atbildēt

+0
Ir redzēti arī smukāki. :)
14.07.2007 01:51 | saite | Atbildēt

+0
Es gan iepeerkos Boheme :-) aksesuaari man tur ljoti patiik,biezhi peerku bizuteeriju tur... un kapeec visas sheit pieminat tikai apgeerbus un somas??? veikalos Boheme ir kosmeetika un parfimeerija arii,ko ljoti biezi tur iegaadaajos :-) pagaidaam viilusies neesmu un patiesiibaa par to atieksmi..man tieshi otraadi taa ljoti patiik.. :-)
13.07.2007 23:07 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Meitenēm ar modeļu figūru jau izskatītos tīri tā neko.Bet šķiet pārāk vienkārši.Nav tās odziņas,kura piesaistītu. :-)
13.07.2007 11:22 | saite | Atbildēt

+0
piekrītu tām, kas saka, ka uz manekena izskatās tīi neko, bet uz auguma pēc lupatām - nu ok, nejau vienmēr, ja māk sakombinēt tad jau nu nē.. bet... ;-) :-/
11.07.2007 21:40 | saite | Atbildēt

+0
man shitas stilinjsh nepatik... :-/
09.07.2007 22:18 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man patiik,stiliigi un njaam,izskataas,ka arii buutu eerti ikdienaa staigaat :P))))
29.06.2007 03:34 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Galiigi garaam! :-/
26.06.2007 23:01 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Uz manekena jau viss labi izskatās, bet uzvelkot tās drēbes tiešām pēc lupatām ...
26.06.2007 21:53 | saite | Atbildēt

+0
Ja man būtu tāds augums kā manikenam, tad varbūt.. ;-)
26.06.2007 19:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits