leeee, pirmkārt, es neticu, ka tikai aiz garlaicības pētīji iepazīšanās sludinājumus, vismaz ziņkārībai tur arī vajadzētu būt, bet nē, kādai, redz, jāmelo jau pašā sākumā. Otkārt, ir cilvēki, kuru pašvērtējumu neietekmē tikai viņu ārējais izskats! Tas daudzām no teikti būs pārsteigums, bet pasaulē ir kas vērtīgāks par tievu ķermeni, trenētām kājām un uzpumpētām krūtīm! Esmu satikusi daudzus vīriešus, kuri reālajā dzīvē meklē glītu muļķi, jo paši ir pietiekoši labi nodrošināti, lai meklētu sev pie sāniem vienkārši glītu māti bērniem nākotnē.
Runājot par tiem, ko vispār var satikt, iepazīstoties internetā, man ir veicies, jo aisses pieminētie varianti rakstījuši maz. Kāpēc? Jo teksts un bilde, ko citi par mani redz, prot "atsijāt" ntīkamus vīriešus. Internetā ir pārāk daudz sieviešu, uras nemāk sevi pareizi pozicionēt. Ja Tu bildē izskaties pēc pārgribējušās, tad Tev nerakstīs nopietnas attiecīas meklējoši vīrieši. Ja Tev bildē ir redzama ballīte, bet rokās glāze, tad nav jāapvainojas, ja vīrietis interesēsies tikai par klubiem. Ja tekstā piemini, ka vēlies materiāli nodrošinātu vīrieti, tad nav jāapvainojas, ja kāds vēlēsies Tevi nopirkt. Es iepazīstos internetā kopš 7.klases, šajā laikā man ir uzrakstījuši vien pāris vīrieši, par kuriem varētu teikt ko sliktu.