Par acu kontuuraam runaajot, veeleejot uzprasiit, vai juus taas ziimeejas tieshi zem skropstu liinijas, vai tieshi virs? Esmu prasiijusi vairaakaam draudzeneem, un ir bijushi dazjaadi atbilzju varianti :-)
Uzkrāsot iemācīties var tikai un vienīgi krāsojot. Zīmē, kamēr sanāk!
Es krāsoju tieši virs skropstu līnijas. Zem esmu vilkusi zīmuli, bet tad tādam cietam jābūt. Neko šķidru plakstiņa iekšpusē es nesmērētu.
Es lietoju. Šobrīd man ir ar cieto otiņu. Pēc pieredzes saku, ka ar tādu ir vieglāk kā ar mīksto. :-)
Galvenais jau, lai roka nedreb. :-D
Pamēģini varbūt vilkt pa posmiņiem. ;-)
Velku virs skropstām, man vienmēr sanāk, ja vilktu zem skropstām tad ievilktu acī, acis būtu pilnas ar melnu šķidrumu.
Man patīk Maybellin, viņam nav pārāk smalka otiņa, bet viņam ir stingra, esmu skatījusies uz citām otām un nesaprotu kā var uzvilkt ar tādu, pietam daudzām tek vēl no otras, nu tur šumce liela var sanākt :-|
Guri par šmucēm ierunājās, atcerējos. Es vienreiz biju nopirkusi laineri tādā kā tušas pudelītē, nezinu, kāpēc neiedomājos, ka būs neērti- kamēr krāso, tikmēr to pudelīti nezināju kā nolikt, jo nestāvēja tāda ovāla. Vienu reizi kaut kā neveiksmīgi biju atbalstījusi viņu, ņēma un novēlās, viss apkārt melnās peļķēs bija. :-D
lietoju Art deco - ļoti smalks.
kkā pati par sevi nobrīnījos, ka uzreiz viss aizgaja, baigi viegli likās :D bet vari pamēģināt tā, ka rokas daļu no elkoņ līdz plaukstas locītavai atspied pret spoguli un tad krāso, jo roka nedrebēs:D
Acu laineri nebiju lietojusi kādus 2 gadus, pat vairāk.. vakar tieši sev vienu un ļoti labu nopirku Stockmann, Make Up Forever, ļoti labs, maksāja 16,90ls, iesaku:)