Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sap skirsanas

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sveikas...Tik divaini pamosties 3,kad blakus vairak nav ko apkert,1,7 gada apskavienos...Ir kada 3 nedelja ka izskiros,ka sakuma likas,no sava ista un vieniga.Lidz atklajas,ka vins nemaz nav mani milejis,pats gan nav teicis,bet darbi to raada...Joprojam nespeju pardzivot tuksuma sajutu,to,ka esmu izmantota 1,7 gada garuma,ka tik piedevu un piedevu...Ta vien liekas,ka nekad nespesu skatities uz citu,nespeju izteloties,ka gulu blakus un milejos ar citu.Tik loti sap,man trukst ari musu kopiga sunuka,ko panema man neprasot...1,7 gadu esmu dzivojusi melos un ticejusi vina asaram un lugsanam palikt.Bet te izradas,ka man laikam,bija sava misija,savest vinu atpakalj ar vinja gjimeni(daudzas zin manu stastu).Bet kapec es?Ta vien liekas,ka ISTO ir loti maz.Man riebjas tas pardzivosanas periods...Kamer itka baudi brivibu-atputies,sajutas ir labas,bet otra rita ir skarba realitate,esi viens un jasak no 0...

Ka izdzivot to sapi un pienmt,ka viss,kas notiek notiek uz labu?Padalieties pieredze,ka saka-kopa vieglaak...

22.08.2011 07:01 |

Reitings 147
Reģ: 19.05.2011
Es esmu sapratusi laika gaitā, ka tie ĪSTIE tomēr ir vairāk nekā tikai viens, jo tomēr katra mīlestība ir savādāka.
Un kad ir tas sāpīgais pārdzīvošanas periods ir kā skabarga pakaļā, bet ir jādara viskautkas, kas novērš domas - tagad, piemēram, ir īstākais laiks marinēšanai, konservēšanai un tādām lietiņam. (:
Izmaini kautko dzīvē un ikdienā - sāc ar skapja revīziju, pieraksties uz peldēšanu vai kādiem šūšanas/keramikas kursiem. Aizej 6dien uz andelimandeli kopā ar draudzenēm, nopērc sev ko skaistu un vakarā aizejiet kopistiski paballēties. (: Un ar laiku tev viss sāks rādīties savādākās krāsās, ka viss, kas bija jūsu starpa ir tev kautko iemācījis un devis jaunu dzīves pieredzi. (:
Vēl labu sajūtu dod visādu kopīgo bilžu, mīlestības vēstuļu un tādu nieku saplēšana sīkos, jo sīkos gabaliņos, un varbūt vēl sadedzināšana, tas tiešam sniedz atvieglojumu.
Un tiešām viss būs labāk nekā pirms tam (:
22.08.2011 07:34 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 24.07.2011
Mārdžisita, 100% saprotu Tevi.. arī es nevaru iedomāties, ka jelkad vēl ar kādu citu.. manējā nelaimīgā mīlestība man bija pirmā un līdz šim arī vienīgā, un nu nezinu, kā es viņu no sirsniņas izraušu.
vispār šķiet pilnīga bezcerība.
bet pareizi te teica - ir jāmeklē kas cits, ar ko nodarboties.. man, piem., septembrī sākas augstskola - nebūs vairāk tik daudz laika sēdēt un stresot, kas un kā.. ir kaut kā sevi jānodarbina.
var jau teikt - nāks citi. bet es nespēju iedomāties nevienu citu sev blakus.. un, kā jau rakstīji, tā sākšana no 0.. aii... :'-(
22.08.2011 13:07 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Paies laiks un iedomāsieties sev citu blakus, laiks dziedē sāpēs. Pirmā mīlestība vienmēr ir vissāpīgākā, bet visas tam iziet cauri pēc laika pasmiesies par visu, kas bijis. Ja jau saki, ka viņš tevi izmantojis, tad jau vispār nav jēgas atcerēties to visu, kas ir bijis. Varbūt tev liekas, ka viņu vēl mīli, bet sevi ir jāmīl vairāk. Es ar pirmo mīlestību biju kopā 5 gadus, šķiršanās bija tik briesmīga, ka tagad vēl nespēju noticēt, ka tam tiku pāri, jo viss uzkrita uz galvas kā ledus klucis- šķiršanās, augstskolas sākums, jaunas dzīves vietas meklēšana, pārvākšanās, cīnīšanās ar radiem par mantojuma lietām u.t.t. vairākus mēnešus staigāju kā spoks apkārt, man pat darbā iedeva atvaļinājumu, lai es varētu savest sevi kārtībā.

Bet tas viss ir aiz muguras, tagad esmu laimīga + kopā ar fantastisku vīrieti :-) atceros pagātni un nāk smiekli par to, ka varēju būt kopā ar tādu cilvēku, tagad saprotu, ka viņš nebija manis vērts.

Novēlu tev rast spēku to visu pārdzīvot. Nāks citi sū** šitie aizmirsīsies ;-)
22.08.2011 13:18 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Pati izšķīros no puiša ar kuru biju kopā 5 gadus.Jā,pietiekami ilgs laiks - iespējams jau,ka viss būtu vēl šobrīd turpinājies,bet viss,kas man bija sakrājies pa to laiku - sprāga ārā un es visu pārtraucu! :-/ Žēl,ka tā,jo cilvēks tiešām bija lielisks!Vēl pat nav pagājis pus gads,bet saprotu,ka vēl aizvien par viņu aizdomājos!Bija man citas attiecības,bet tas cilvēks nav man!Agrāk domāju (kad drusku pašķīrāmies),kā tas ir,ka puisis saka,ka saticies ar citām,bet nevar neko izveidot,jo visu laiku prātā esmu tikai es,nevienu citu nevajag-man gan tagad tā nav,bet vienalga viņš pa prātu ik pa laiciņam lidinās.Nav jau brīnums-tomēr ilgu laiku bijām kopā un kas tik nebija piedzīvots,izsāpēts,kādos brīžos bijām kopā....
Tiešām tur vajag laiku,lai to visu izsāpētu un nelaist garām izdevības iepazīties ar jauniem puišiem! ;-)
22.08.2011 14:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits