Es arī par sevi pievienošu, jo man ļoti derētu turpmāko laiku aizpildīt pēc iespējas ciešāk, tad nu kāpēc gan ne foršu meiteņu sabiedrībā? :-P :-)
Par mani:
- 21 gads
- dzīvoju Rīgā, Valdemāra Rimi apvidū, bet nu bieži esmu arī centrā
- tūliņ sākšu studēt ekonomiku.. plānos ir arī pabeigt :-P
- ļoti, ļoti patīk māksla, bet ne modernisms un avangards (lai gan Rīgas izstādes apmeklēju, jo nu... nav jau mums bieži tas ekspozīciju maiņas prieks), daudz lielākā cieņā ir klasika un absolūti dievinu impresionistus.. 8-)
Vēl pie interesēm pavisam noteikti ir ēst gatavošana un vīna baudīšana, jo, ak, kā man patīk atrast kādu jaunu, vēl negaršotu vīnu un pieskaņot to maltītei.. (l)
- patīk fotogrāfēt - amatieru līmenī gan, bet tā kā nemāku gleznot un nemāku dziedāt (ehh), savu radošo pusi izpaužu bildēs.. un rakstīt arī, acīmredzami, patīk.. tāpat arī ļoti cienu savu valodu un atzīšos, ka diez vai atrastos kas kopīgs ar kādu, kas to nedara.
Ā, un vēl.. tā kā šobrīd man ir attiecības, tad ballīšu biedrenes īsti nemeklēju, bet kādai jaukai papļāpāšanai pie tējas krūzes vai vīna glāzes gan nevaru atteikt. :-) Un esmu kinomāne, arīdzan! Tiesa, ne Holivudas kino... tādēļ patīk KinoRīga, jā, vai arī reto reizi Forumā ko labu rāda (no mūsdienīgākajām filmām nu ļooooti patīk trilleri :-P).
Tā kā, ja kādai man ir ko teikt (un es ļoti ceru, ka tā), gaidīšu vēstules. :-P
(
[email protected])