kamēr vēl nekas nav sācies,sadomājies un tā arī nekas nesākas?

Reitings 111
Reģ: 16.01.2011

sveikas.

Ļoti bieži dzīvē gadās situācijas,kad tu iepazīsties ar puisi viss jau sāk iet uz labu un puisis izrāda interesi pašai puisis arī ļoti patīk un tad kad vēl nekas nav sācies, bet jau ir kaut kādi pirmie randiņi un tā un tad es vienā vakarā sadomājos kā būtu un tā un kā varētu būt nākotnē un tā un jau pēc dažām dienām viss ir beidzies vēl nesācies :D nevaru paskaidrot savu domu, bet nu arī pirms svarīgiem pasākumiem un notikumiem parasti domāju kā varētu būt un kā nebūt un tā un vienmēr nekad nepiepildās pat tuvu tam kā es biju domājusi,cerējusi, bet sliktāk un ja cenšos nedomāt un nedomāju kā viss būs, tad viss notiek labi un tā. Un tagad ir tā, ka arī attiecībā uz puišiem cenšos nesadomāties un tā,lai atkal viss neizjūk, bet tāpat gadās, es pat nezinu,ko ar šo diskusiju gribu panākt :D. Jums arī ir kaut kā tā?

22.08.2011 01:05 |

Reitings 213
Reģ: 12.10.2010
Man ir līdzīgi...
Draudzene iepazīstināja ar vienu puisi, sarakstījāmies,satikāmies,pārrunājām visu dzīvi, protams jau sasapņojos, bet nu nekas tālāk nenotika...

Vēl tagad domāju,kā būtu bijis...Un sapņoju,ceru... :-/
Nenormāli nervus sabojāja tas viss,iekritis man sirdī un nevaru dabūt ārā, jo bija tik daudz kopīgs....
22.08.2011 15:19 |

Reitings 199
Reģ: 19.08.2011
Es gan ljaujos domaam un sapnjiem, pafantazeeju pirms miedzinj, kaa buutu, ja buutu..nereti arii sapnjos turpinaas viss, ko veeleetos realitaatee, un agri vai velu arii realitaatee piepildaas :)
22.08.2011 15:22 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Fukusima-forši kad piepildās,es arī pirms miedziņa vienmēr fantazēju kā butu ja... bet diemžel realitātē tas nekad nepiepildās :-(
22.08.2011 15:24 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Man jau liekas, ka tas ir ļoti, ļoti sievišķīgi sadomāties. Pasmaidu tagad, atceros arī, kad biju brīva, bija tik forši iedomaties, kā izvērtisies attiecības.
Bet nu diemžēl ļoti bieži tāda sadomāšanās noveda pie secinājuma, ka labāk nedomāt.
Ar savu mīļoto vīrieti neko neidealizēju pašā sakumā, iespējams tāpēc arī esam kopā (l) :-D
22.08.2011 15:27 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Bet cik forši atcerēties, kā vizualizēju bruņiniekus kādreiz, liku klāt viņiem tādas īpašības, kuras pati izdomāju :-D :-D
22.08.2011 15:29 |

Reitings 199
Reģ: 19.08.2011
Nu labi, viss, protams, veel nav piepildiijies..tad jau nebuutu par ko sapnjot vairs :)
22.08.2011 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)