Zinu jau zinu, ka tas ļoti bojā matus, un te būs komentāri par to cik tas ir kaitīgi matiem, bet nu tomēr.. pēc cik balināšanas reizēm no menlniem matiem var tikt uz gaišiem? Ir dzirdēts ka dažām mati paliek riži, bet tos tak var nokrāsot?!!
Spanic, tad varbuut paluudz kaadu draudzeni vai frizieri, kas maajaas straadaa? :) Man kaut kā veiksmīgi pašai izdevās.... matus sadalīju divās daļās, un tad katrai daļai pa šķipsnām, ar frizieru ķemmīti ieķemmēju iekšā to līdzekli un pēc tam ar cimdiņu vēl pāri, lai droši katra šķipsna noklājas.... tikai laiku un pacietību gan vajag, jo es šo procedūru atkārtoju 3 reizes pēc kārtas, kas man prasīja 3 stundas :)
Aguciit, kapēc tik negatīvi? Gan jau pati esi pietiekami daudz diskusijas par sabojātiem matiem lasījusi, un es pati tam 3 reizes esmu cauri gājusi. Kapēc gan man nepadalīties ar citām meitenēm, lai negadās līdzīgi kā man agrāk, ja reiz esmu tik labu lietu atklājusi?
Domāju tas ir atkarīgs no tava matu toņa un ar ko pirms tam esi krāsojusi. Man ir mati pāri lāpstiņām, ar vienu iepakojumu sanāca, šāds lūk rezultāts http://www.draugiem.lv/lashes/gallery/?pid=227133785 Darot procedūru 3x pēc kārtas.... bet apakšā man ir dabīgā matu krāsa.... Pirms tam visu laiku biju krāsojusi ar pallete tonējošo krāsu....