aizgulēšanās

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009

Domāju, visām ir gadījusies šī visai nepatīkamā lieta:D Izstāstiet savus spilgtākos aizgulēšanās stāstiņus, varbūt kāda tādā veidā ir nokavējusi kko ļoti svarīgu? Kā veiksmīgi (vai neveiksmīgi) izkļuvāt no šīs situācijas?:)

19.08.2011 13:01 |

Reitings 199
Reģ: 19.08.2011
Spilgti atminjaa ir palicis viens gadiijums, kad konkreeti noguleeju un nokaveeju darbu. Biju draudzenes viira dz.d balliitee un veelaak klubinjaa SANAACA vairaakus kokteilus izgarsot, veelaak taksii sominju ar telefonu un paaris latiem aizmirst. Paliku pie draudzenes un guleet gaaju bez modinaataaja ( tajaa briidi, ar, nezinu, cik lielu alkohola daudzumu asiniis, biju paarliecinaata, ka gan jau peec 2 stundaam pamodiishos, jo uz darbu tach jaabrauc). Protams noguleeju veel plus 2 stundas. Pamodos un saakaas panika, galva saap, acis sarkanas, telefona nav, un Lai sasper mani trejdevinji zibenji, darbaa tach jaabuut jau pirms stundas bij. Plus veel tajaa riitaa mana mashiina bij nomeetaata ar olaam, jo redz viena chigaana vietaa biju noparkojusi. Nebija divu domu, veel skriet un gaidiit sabiedrisko, njmeemu savu olaino mashiinu un desoju uz darbu, visu celju stresodama, ka tik menti neapstaadina..sanjemtu pa pilnu programmu :D
19.08.2011 15:22 |

10 gadi
Reitings 6339
Fukusima, šitais toč traks gadījums:D
19.08.2011 15:57 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es esmu apzinīga, un uz modinātāju vienmēr reaģēju, bet vidusskolā man bija pilnīgi normāli uz skolu aiziet 11 un 13 jau iet prom :-D

12ajā klasē neatceros tādu rītu, kad laicīgi būtu bijusi skolā, ak es :-D

19.08.2011 16:05 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
skolas laikā nogulēju angļu valodas olimpiādi, biju ļoti bēdīga pēc tam. kādu nedēļu žēlojos par to, jo ļoti gribēju iet uz viņu. man vispār grūti piecelies, kaut gan uzlieku modinātāju ātrāk, bet savā galvā zinu, ka esmu uzlikusi ātrāk un tik guļu tālāk.
19.08.2011 16:13 |

10 gadi
Reitings 6339
spotlight, nu man, piemēram, vidusskolā bija tāda audzinātāja, kas ļoti tramdīja un prasīja visas kavējuma zīmes kaut par vienu kavētu stundu. Speciāli veica no rītiem reidus un skatījās, kurš ir, kurš nav skolā.Es nevaru iedomāties, ja kāds no manas klases nebūtu jau 8.30 bijis skolā, ja vien nav slims un tā. Bet nu mums lauku skola, tur jau to vienkāršāk izkontrolēt.:D
19.08.2011 16:30 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu mums arī bija stingra un bieži kontrolēja, bet saprata, ka ar mani nav vērts noņemties! man tikai pateica, ka būs uz papīra tās visas neataisnotās, bet nu tas jau neko nemaina! :-) :-D

Lai arī uz skolu gāju reti, tāpat atzīmes bija ļoti labas, līmeņi tāpat! :-)
19.08.2011 16:35 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Es vispār parasti neaizguļos, bet nu ir dažas reizes sanācis tā, ka laikam pa miegam nospiežu modinātāju un momentā atrubos, lai gan es vienmēr uzreiz ceļos augšā, kā zvana. Tad pa galvu, pa kaklu kaut kur jātešas. Ā, es nogulēju kursiem pēdējo nodarbību, kur cepumus, mandarīnus un diplomus dod:D Es laikam biju vienīgā, kas bijusi uz visām, visām nodarbībām, beigās pēdējo nogulēju:D Bet tāpat aiznesos, tur jau pēc tās nodarbības visi vēl tusējās, dabūju savu diplomu un cepumus.
19.08.2011 16:44 |

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
Man aizgulēšanās saistās ar skolu un ja tā notiek, tad es īpaši neiespringstu- visbiežāk tas man nozīmē brīvu dienu :-D nu, protams, ja tas nav kkas mega svarīgs, kad tomēr jāskrien pa galvu pa kaklu.
Bet vienam draugam pēc trakas ballītes un ieplānotās stundas miega sanāca nogulēt 3 un gandrīz nokavēt lidmašīnu uz blink 182 koncertu, stāsts par to trako skriešanu un visiem iespējamiem lamu vārdiem vnk gāž no kājām :-D viņam gan vēljoprojām par to nenāk smiekli :-D
19.08.2011 16:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits