Kā es Tevi saprotu, šogad pirmo reizi un jau 2 reizes pēc kārtas esmu arī nonākusi šādā situācijā. Ko es darīju? mēģināju sakārtot domas, vairāk savā ikdienā ieviest fiziskas aktivitātes un 3 mēnešus pēc kārtas padzēru pa vienai kapsulai dienā Nervostrong. Nesaku, ka tas ir brīnumlīdzeklis, bet man pamazām palīdzēja, tagad tikai retu retu reizi uznāk šīs trauksmes sajūtas, ā un man vēl plusā bija bezmiegs, kuru bija visgrūtāk paciest.
Pie psihologa negāju, pat pie ģimenes ārsta neaizgāju. Bet Tev jāizlemj pašai ko darīt.
Par distoniju - runāju ar ļoti gudru tā teikt "zālīšu tanti", kas palīdz cilvēkiem kļūt veseliem un viņa teica, ka pie viņas bija griezusies sieviete, kurai ārsti bija konstatējuši veģetatīvo distoniju [turklāt viņa teica, ka to tagad atklājot visiem pēc kārtas], bet esot jārok krietni dziļāk, beigās šī tante lika viņai iet vēl pie ārstiem un beigās atklājās, ka viņai ir problēmas zarnās un tiklīdz viņa izārstēs šo zarnu slimību, nebūs arī nekādu distonijas pazīmju. Tā kā, parasti distonijas cēlonis ir kāda cita, visbiežāk fiziska problēma organismā.