AVON matu krāsas

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011

Kādas atsauksmes par šo matu krāsu? Redzēju ka Fergie ir reklāmas seja, tad, gan jau ka mēsls nav. :-) Gribētos izmēģināt dark blond toni.

19.08.2011 00:32 |

Reitings 1
Reģ: 02.02.2015
Es sev pasutiju matu krasu lkm bija pelnu blondais. nesudzos. matu saknes bija labi nokrasotas. Protams man labak patik frizetava kad kraso bet ja lidzekli neautlauj bet gribas tad drosi var pasutit...
http://www.avon.lv/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201502 e-katalogs.
Ko es vel iesaku no Avon: LUXE ir loti laba nezinju par tonalo jo biezi izmantoju BB kremu vai Avon pieejamo Vip kremu. Gel Finish nagulakas super.... Zalais vai dzeltenais mat serums bet ja ir gaisi mai tad izveleties labak zalo kaut dzeltenais patika labak bet gaisiem matiem tas neder jo padara matus dzeltenigus. Planet Spa - visu pasutu. Kadreiz pasuiju Avon Care bet kad izmeginaju PS vairs nemainiju neko. Patik smarzas Today Tommorow Alweys visas sis serijas smarzas ir nourigas proams ari cena lielaka. Instinct ari viriesu ir super manejajam patika. Vel no Little Bleck Dress serijas patika 3 smarzas.
Kas man patik Avon tas ir kad vari izpetit katalogu majas un tev majas ari piegada jo ta bakstisanas gar veikalu plauktiem mani tracina. Sampunu lkm tomer izveletos veikala.. jo Avona neesmu aradusi tadu kas man patik! Varbut varetu ieeikt kad sampnu kas matus padara vieglus un spidigus ...?:-)
02.02.2015 13:29 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
nekrasoju matus, bet esmu dzirdejusi no pazinjas, ka kraasas esot labas, vinjai dikti patiik, vinjas pacmitgadiiga meita vijai kraasojot matus un vinjai izskatas labi, tonis labs, viss smuki. Bet kopumaa AVON produkciju pielidzinu Drogu produkcijai. Vienigais, kas man ljoti patik ir mazaja pudelitee skropstu tushas nonjeemeejs, tie kermenja spreji, esmu shadus tadus kremus lietojusi - ir ok, nekada vaina. Nagu lakas ari nav sliktas, patik, ipasi taa gelish. Vienigais kas nepatik tonaalie, nevaru atrast savu toni.
02.02.2015 13:35 |

Reitings 112
Reģ: 03.12.2014
nagulakas ir pedejie suud...:D iepriekseja diena nokraso nakosaja diena nolupusi,esmu dazadas nagulakas izmeginajusi no avon..tagad vispar neko nesmu pasutijusi..
bet ja pa temu, tad nezinu par so toni, bet pec matu balinasanas man sausmiigi sabojaja matus, un es uzliku sadu toni no avon.tonis labs, smuki izskatas
02.02.2015 13:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits