Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ļauna acs

Reitings 23
Reģ: 01.12.2010

Gribās izkratīties un man jau liekas, ka šeit to var izdarīt..

Pēdējā laikā sāk likties, ka man kāds, tā teikt, uzlicis ļaunu aci. Brīžiem sevi nesaprotu, pati redzu un apzinos, ka esmu palikusi diez gan briesmīga, visu laiku neapmierināta, dusmīga.. Dusmojos par visiem sīkumiem, draugs arī saka, ka nav ar mani kaut kas kārtībā. Agrāk tā nebija, kad sagāju atpakaļ ar bijušo(attiecībās viss tagad kārtībā), tā ar laiku paliku vnk debīla vecene, teikšu godīgi! Mēģinu tikt pati ar sevi galā, kaut kā savākties un meklēt kādu prieku dzīvē, bet nevaru.. Kādu pusgadu atpakaļ viss bija ideāli, ne par ko neuztraucos, dzīvoju un priecājos par dzīvi, viss bija tik labi! Un, kā sagājām kopā.. Tā viss kaitina, nepatīk un visur redzu tikai sliktas lietas..

Es jau, protams, atvainojos par savu murgu un putru, bet galvā tiešām šobrīd ir nenormāla putra.. Varbūt varat palīdzēt, ar kādām metodēm jūs tiekat ar sevi galā? Sportojat? Lasat grāmatu? Ejat uz jogu vai ko tml? Brīžiem liekas, ka tūlīt nonākšu Sarkandaugavā..

17.08.2011 18:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut tevi draugs nelaimigu dara?
17.08.2011 18:36 |

Reitings 23
Reģ: 01.12.2010
Nu, nē, attiecībās viss ir kārtībā.. Drīzāk es viņu nelaimīgu daru ar savu attieksmi!
17.08.2011 18:37 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
man arī tā ir... cīnos... es ļoti mīlu savu draugu, bet saprotu, ka ar tādu attieksmi, kā uzsprāgšanu par katru sīkumu, tikai aizbiedēšu.
Un nesen nonācu pie secinājuma kur ir mana problēma - ka pēkšņi esmu sākusi gribēt, lai viņš domā un rīkojos, kā es rīkotos. Ka gribu lai saka, to ko gribu dzirdēt. Man ir ļoti augstas prasības pret savu dzīvi, un to kā man dzīvot un neviļus esmu sākusi prasīt to arī no viņa, un ja viņš negrib iet mācīties maģistrantūrā, tad BUMS es uzsprāgstu. Un tas ir tikai piemērs.
Bet kopš sapratu, ka viņš nav es, ka nevar domāt, rīkoties tāpat kā es, jo ir cits cilvēks, kopš tā laika ir labāk. Un es pati esmu kļuvusi mierīgāka, jo man vairs nav problēma, kura pat nebija problēma, bet kkāds no mušas izpūsts zilonis manā prātā.
17.08.2011 18:44 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Es arī mēdzu neiecietīgi izturēties pret vīrieti un reizēm pat uzsprāgt. Tad jūtos slikti, jo viņš ļoti par mani rūpējas un grib tikai labu, bet tajā pašā laikā es nevaru saņemties un atzīt, ka pāršauju ar savām reakcijās reizēm pār strīpu :-/
17.08.2011 19:17 |

Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
Man jau arī šķiet, ka vaina ir tevī, nevis kāda cita ļaunajā acī.

Jāmāk ar sevi cīnīties. Kad gribas dusmoties par kaut ko, mēģini koncentrēties uz labo. Es pat nemāku to izstāstīt, bet vaina ir pašā cilvēkā. Ir grūti, bet ar laiku var tikt galā. Varbūt tiešām aizej uz jogas nodarbībām.
17.08.2011 19:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man arii ir taa ka pedeejaa laikaa kaitina katrs siikums, bet esmu sapratusi, ka mani neapmierina viena lieta dziivee, vai situaacija pareizaaksakot un taa kaa es so situaaciju nevaru mainiit mani kaitina itinviss
17.08.2011 19:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits