Kad pirmo reizi man atzinās mīlestībā, tad man bija 13 :-D Bet to es neuztvēru nopietni, puisis bija par vienu gadu vecāks, viņš uzdāvināja trusīti, kuram ap kaklu bija paša taisīta(!) kartiņa un iekšā bija :"Es tevi mīlu". Godīgi sakot, man nekādas emocijas tas neizraisīja, jo nezināju, ko tas īsti nozīmē, tagad liekas varen mīļi :-) (l)
Otro reizi, ar sms palīdzību, jo puisis dzīvoja tālu no manas dzīvesvietas, tā kā tas bija saprotams, vēl tagad atceros tās sajūtas un kņudēšanu pakrūtē, kad lasīju to sms, tā bija ļoti gara un sirsnīga, varētu pat teikt, vienīgā viņa jūtu uzplūds mūsu attiecībās. Es nevarēju saprast,ko lai tagad dara, neticēju, ka mani kāds mīl 8-) Un tad jau pēc laiciņa es arī pateicu šos maģiskos trīs vārdus (l)
Trešo reizi, arī bija caur vēstuli draugos, manuprāt, bet ,lai cik dīvaini tas neskanētu, īpaši to neatceros (t) ak, jā mums arī nebija iespēja būt kopā, tas toreiz likās neiespējami un tad arī saņēmu garu vēstuli, biju diktam priecīga, jo arī biju iemīlējusies (l)
Un šajos abos gadījumos nebija problēmas to pateikt man acīs, kad nākamo reizi tikāmies, tātad tie nebija tie tukši vārdi sms vai vēstulē, bet patiesi un no sirds. :-)
Voij, dikti gari, bet šīs diskusija atsauca atmiņā tik jaukus brīžus (l) ehh (t)