Es arī esmu dzimusi, augusi un vēl joprojām dzīvoju Jelgavā, taču jāpiekrīt katei - manā uztverē Jelgava nav tā simpātiskākā pilsēta.
Protams, ir mierīgāk nekā Rīgai, piekrītu, ka transports diezgan ērts, ir divi normāli naktsklubi, izglītība pieejama, laba utt.
Bet nu, mani laikam pārāk neuzrunā Jelgavas mikrorajonu kontingents - gandrīz puse iedzīvotāju ir krievi, bezpajumtnieku netrūkst, arī ar kriminālo dzīvi Jelgava bieži vien lepojas Degpunktā. :-D Arī par darbu neteiktu, ka te būtu baigās iespējas. Turklāt Rīgas tuvums daudz ko arī sagandē, piemēram, apstādina uzņēmējdarbību, jo teju visi jaunie uzņēmēji ātri vien atmet ar roku. Arī iedzīvotāju maksātspēja nav no labākajām. Tāpat par izklaides vietām - nu diez vai Jelgavā kādreiz būs baigi lielā izvēle izklaidei, jo Rīgas tuvums vienkārši neļauj tai izvērsties. Tieši tas pats par apģērbu veikaliem.
Taču, protams, dzīvot būs lētāk nekā Rīgā. Un nav tā, ka man šeit ļoti nepatīk, vienkārši, ja objektīvi jāizvērtē, es laikam dotu priekšroku citai - no Rīgas tālākai pilsētai.