Hektoru gan neieteiktu dzert, manuprāt reti dranķīga otrā diena no tā:D
Vispār es pati neizeju uz to, kā lēti piedzerties, ja bišķi gribu iedzert, tad kāds aliņš vai vīns der, tas arī viss:)
Taisnība, Hektors, tā ir nāve! :-D Starp citu, vēl lai labāk reibst der uzpīpēt, it īpaši, ja ikdienā nepīpē. Arī no ūdenspīpes labi reibst. Man tik no viņas slikti paliek, tāpēc parasti atsakos... :-D
Tā kā man diezgan maz vajag, es nopērku vienu kokteili, lūk šādu - http://ej.uz/7wq3 , nu kādu no trīs veidiem. Tiem ir 12%, tad nopērku 0,5 kolu un taisu kokteili. Man pietiek un izmaksā šis prieks Ls 1,50 apmēram :-D
Mans favorīts ir šņabītis ar kādu limonādi vai sulu - garšīgi sanāk :-) Var dzert arī alu ar sprite, slaveno bonapartu ar kolu :-D
Vienīgais zelta likums man - pieturēties pie viena :-) Ja šņabis, tad dzert tikai sņabi, nevis vēl visādus citus dzērienus kas vien salikti galdā, tad vairs nebūs labi :-D
man hektors reāli garšo, man arī ir pofig ko citi saka par to, ka es viņu dzeru :-D no 0.5 L varu vēsi vēl pa virsu rumkolas dzert un ir baigi jestrais pālis, no 0.7 L jau es sāku darīt visādas stulbības :-D
pārsvarā dzeru rumkolas vai long island iced tea
Ir arī tā, ka par Hektora cienītājiem saka, ka tie ir hektorizēti:D Ir pat bijis tā, ka esmu kompānijā, kur piedāvā: Nevēlies hektorizēties? Un visiem ir skaidrs, kas tas ir:D
Bet kā jau teicu, man pašai gan tas neiet pie sirds.
bīstami lētie vīna dzērieni plastmasas pudelēs. (saucās lauku vīns vai agdam) :D nav personīgi mēģināti, bet nostāsti jau baigākie. pat rūdītie organismi otrā reizē, kad piedāvā šito, atsakās. :D
bet man personīgi patīk jau daudz pieminētais hektors :)
es parasti dzeru šņabi ar enerģijas dzērienu ( kā jau šeit viena meitene teica, tas ļoti labi der tiem, kam negaršo šņabis, jo nejūt un ir ļoti garšīgs ) vai nu kkādus Džonus!