Pirmkārt,par ūdeni- man garšo ūdens,neteiktu,ka bieži slāpst,bet gribās padzerties,tā kā dzeru tikai no 300ml glāzēm, dienas laikā sanāk kāds 1,5l ūdens,karstajās dienās pie 3l, bet tad man gribās dzert,jo šķiet,ka pārkarsīšu,ja nepadzeršos.
Tā kā pati negatavoju,dienā ir vismaz 1 silta maltīte.Tad,kad nav neviena,kas gatavo, ēdu tā kā man patīk - augļus,dārzeņus,salātus,sierus,auzu pārslas,riekstus,zivis(siltu tikai pangasiju),olas,graudaino biezpienu,mājas sieru un tamlīdzīgus produktus.Ēst taisīt nemāku jeb ļoti primitīvi un man tā garšo.Taču lielākoties kāds jau ir ko pagatavojis vai piepircis pilns plauktus ar saldumiem un pilnu ledusskapi, un es esm u pārāk vāja,lai turētos pretī.
Jāpiebilst,ka kopš neregulāri ēdu siltu ēdienu,vienu laiku vispār to neēdu(ēdu tā kā Tavā(gretta) tekstā,tikai jogurtu reti,tā vietā biezpienu), man sākās problēmas ar vēderu un kuņģi, ļoti bieži Rota vīruss,stipra kuņģa dedzināšana(gan pēc kāda silta(jo sevišķi-cepta)ēdiena ēšanas,gan vienkārši kuņģa skābes dēļ),caureja,vēdersāpes,utt.Beigās bija kuņģa iekaisums, kad sāku ēst arī siltu,pārgāja, bet arī tagad vēders ir jūtīgs un pēc cepta ēdiena bieži dedzina kuņģi vai sāp vēders.