draudzenes bijušais puisis cenšas man iepatikties bet man ir princips nesatikties ar draudzeņu ne bijušajiem,ne esošajiem puišiem..(kaut arī viņš man nedaudz patīk)
Skatoties, kāds bija šķiršanās iemesls, ja draudzene palika ar salauztu sirdi, tad viņai būtu ļoti sāpīgi noteikti. Ja kāds ļoti nopietns, padomā, vai ar tevi drīzumā nebūs tāpat (nu, piemēram, ja tur puisis nokrāpa, utt.) Bet var jau būt izķšīrās pa mierīgo, saprata, ka nav viens ceļš ejams, tad jau kāpēc nē? 8-)
Nu man jau liekas, ka jāskatās cik tuva ir tā draudzene. Bet tā skatoties pa lielam, ja man viņš patiešām patiktu, tad es ar viņu satiktos nezskatoties uz to, kāda būtu draudzenes reakcija. Jo, ja viņa ir patiesa draudzene, tad sapratīs.
kādreiz viena mana laba draudzene sagājās ar manu ex, it kā jau vienalga, jo ex ir ex, bet tomēr jutos kaut kā nelāgi, tiešām būtu labāk pavaicājusi manu viedokli.
Ja būtu apgrieztā situācijā - es nezinu, vai maz satiktos ar draudzenes ex, jo esmu diezgan greizsirdīga un cenšos nesatikties ar puišiem, kuru ex meiteni zinu, kur nu vēl ja tā ir laba draudzene. Tad man visu laiku acu priekšā būtu fantāzijas par to, ko viņi iepriekš ir kopā darījuši utt. :D
Neesmu tikusies ar draudzeņu, paziņu bijušajiem vīriešiem un arī netikšos.
Bet ir bijis tā, ka mana draudzene un paziņa tikās ar manu ex draugu, man tas bija vienaldzīgi, jo tas vīrietis mani neinteresēja.
Ujj. E dro6vien vairāk nē, jo man bija situācija, ka es samīlējos savas labakas draudzenes ex, un tā kā viņai bija cits čalis jau sen un pēdējā laikā mēs paretāk satikamies, es kko iesaistījos visa tajā pasākumā. Tad vienu dienu viņai izstāstīju un sākās skandāls, jo izrādās, ka viņa viņu vēl mīl. Ar to mūsu draudzība pajuka, lai gan tgd viss iegājis kaut cik normālās sliedēs, jo puisis ir pazudis no mūsu abu apvārkšņiem. Bet tas bija traki.
Man doma vien, ka varētu satikties ar kādu draudzenes bijušo vai esošo liek nepatikā noskurināties ;-) Es viņus nespēju uztvert ka potenciālos partnerus. Tas man kaut kā atgādina "Hameleonu rotaļas", kur visi ar visiem krustojās :-D :-D
Es, man tā šķiet, psiholoģiski nespētu satikties ar draudzenes bijušo, vienalga, viņi šķīrušies 2 dienas vai 2 gadus:D Man būtu kaut kāda stulba tā kā vainas apziņa vai kas tamlīdzīgs, pat ja viņiem nekāda lielā love nebūtu bijusi.