Izbeigt aizliegto mīlu.

Reitings 68
Reģ: 19.06.2011

Esmu viena no daudzajām ( jā, tieši tā - daudzajām), kam ir attiecības vai sakars ar aizņemtu vīrieti, taču esmu nolēmusi,ka šī būs tā reize dzīvē, kad klausīšu prātam, nevis sirdij, un izbeigšu šīs attiecības, kamēr vēl neviens nav sāpināts.

Apzinos, ka šķiršanās brīdis būs sāpīgs gan man, gan vīrietim, vīrietim pat vairāk, jo viņš man ir vairāk pieķēries, nekā es viņam.

Kā to visu izbeigt tā, lai nepaliek liels rūgtums sirdī viņam, un arī man, kā arī nevēlos at viņu pēc tam palikt "draugi", vienvārd sakot, vēlos izbeigt šo sakaru pavisam un uz visiem laikiem.

Varbūt kāda var ieteikt kādu vietu, kur var aizmukt no pilsētas drūzmas, un divatā, nevienu netraucētu pie līdzpaņemtajām vakariņām to visu izrunāt un aiziet pēc tam katrs uz savu pusi..neatskatoties.

14.08.2011 16:21 |

Reitings 68
Reģ: 19.06.2011
Jā, pēc romantikas sitiens zem jostas vietas, lai viņam nekad vairs negribētos mani satikt ;)

Bet OK, kas tam nav gajis cauri, tam to visu nesaprast!
15.08.2011 15:31 |

Reitings 13
Reģ: 28.06.2011
arī man bija līdzīgi, tikai starpība tāda, ka jūtas bija abpusējas...un viņa laulība jau pirms manis bija uz izjukšanas robežās...bija patiešām grūti, pat negribas atcerēties, bet tagad esam laimīgi kopā... :-)
15.08.2011 18:26 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
"Bet OK, kas tam nav gajis cauri, tam to visu nesaprast!"
Kāpēc uzreiz "nesaprast" ? Nav jau runa par to - precēts vai neprecēts, ar bērniem vai bez bērniem! Runa jau ir par to, ka nav ko visu samalt vel lielākā putrā. Neskatoties uz visu to, viņš ir galu galā cilvēks. Es nevienu negribu nosodīt vai apsveikt, bet tu jau vari kaut ar karieti viņu vizināt vai gondolā braukāt - iznākums būs viens un tas pats, ja esi stingri nolēmusi pieturēties pie sava mērķa! Izšķirties civilizēti un pavisam var arī parkā uz soliņa vai pat mašīnas stāvlaukumā! Dari jau kā vēlies, ne man par to uztraukties, tikai atceries to, ka tā var radīt tikai lielāku apjukumu un cerības!
15.08.2011 18:37 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Pffff, zini kāpēc es Tev līdz galam nenoticu - Tu taču pati vienā no atbildēm raksti, ka nevēlies būt otrā - rezerves variants. Vai tik šāds lēmums nav loģisks pārdomu rezultāts tam, ka diezin vai Tev izdotos izkonkurēt viņa sievas vietu? Un šāds romantisks vakars ir kā garšīgas tortes pasniegšana, lai pēc tam paziņotu, ka tai ir pievienots arsēns. Tā teikt, salda atriebība :-P
15.08.2011 20:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits