Čaviņas, man minēja ka esot tāda i-neta adrese,kur es varot apskatīt datus par sevi,kas ir zināmi valstij,slimības vēsture,skolas utt,vajagot autorizēt ar bankas karti,bet man interesē adrese,kur to redzēt :-/
Jordana
tieši par veselību neko pilniigi nereezēju!!!???
tikai pamatvdatus,v,uzv,dz.datums,dz.vieta,māte,tēvs. Gribu vairāk, tad tik vien info par mani?,kautkan pastāviigi vazājos pie dr.,tur nekā nav,varbuut nepareizaa vietaa skatos ?
lai tiktu kkam klaat autenficeeties vajag caur swedbank vai izvēlie labajā malā ko gribi. (vnk man ir swedbank)
tad paņem e- pakalpojumi un zem tā skaties kur ir par veselību, medicīnu utml.
es savējos vakar izpētiju, uzzināju, ka man ir veģetatīvā distonija.. :D
žēl, ka pati ārste man to nebija pateikusi un nākas diagnozi lasīt internetā :-D
mani tieši medicīnas pakalpojumi interesēja.. bija parādīts, ka esmu bijusi pie ārstiem, cik samaksāts.. bet nekāda sīkāka informācija. Varēja jau vismaz kaut kādus rezultātus ar pierakstīt (neprasu jau rentgena uzņēmumus likt iekšā, bet vismaz aprakstu).. vismaz tad tas viss glabātos elektroniskā vidē...
Pārējo neiečekoju.. man nebija nekas interesants vairāk...
Becky, jā. Tur ir atrodama informācija sākot no 2004.gada par tām analīzēm, izmeklējumiem, ārstu vizītēm un to uzstādītajām diagnozēm no iestādēm un ārstiem,kam ir noslēgti līgumi ar Veselības norēķinu centru un līdz ar to skaitās valsts apmaksāti veselības aprūpes pakalpojumi.