Sveikas! (l) Iesakiet kādu labu pūderi, kuru uzklājot, neredz tos mirdzumiņus kā daudziem bronzeriem... Lai izskatītos, ka uz sejas nav tas pūderis :-)
1) mini cenu kategoriju
2) kādas ādas īpašniece esi?
gribi kompakto vai birstošo?
Te taču var rakstīt daudz un dažādus nosaukumus, bet ne fakts, ka tas, kas der man, derēs arī tev!
Man arī ir kompaktais Chanel vitalumiere eclat, 43Ls, pirkts tepat Douglasā labs, bet nekāds wow nav.
A birstošo Lancome nopirku tax free 40 eiro, Latvijā kkur ap 35-37Ls. Bet apjoms ir milzīgs, veseli 28 grami, tur pietiks vairākiem gadiem!
Es arī lietoju tikai tonālo, bet gribu nopirkt sev ziemas sezonai pūderi. Vēlams tādu, kurš lietojams ar un bez tonālā krēma, un tādu, kurš labi matē un nosedz nepilnības. Laikam jau vislabākais būtu birstošais pūderis ar kompaktā pūdera efektu. Vienīgi nezinu, kuras firmas pūderis no visiem atbilst manām vēlmēm. :-D
Jau vairaakus gadus lietoju Maybelline dream matte powder, esmu lietujusi ar citu firmu, piem., max factor, lancome un ysl, bet vnm tomeer atgriezhos pie taa :)
Esmu lietojusi daudz un dazhaadus puuderus,tici vai nee,bet ziemaa nopirku pameegjinaat puuderi no MUA jeb make up academy razhojuma(anglju razojums). Maksaa 1 paundu,bet vinjsh ir patieshaam lielisks,kompaktais puderis bez bronzera,lietoju shade 4.