Juus vispaar zinat manu situaaciju?
Man nav vajadziiga "briiviiba" man ar gjimeni ir perfektas attieciibas un negribas pamest,bet es dziivoju taalu no Riigas,izbraukaat nav iespeejams! manaa pilseetaa ir tikai viena vidusskola,kura man riebjas liidz sirds dziljumiem. Un es zinu ko es gribu,esmu jau sen izdomaajusi profesiju,bet man vajag videejo izgliitiibu vispirms. Protams,izdeviigaak ir vidusskolaa,tur tikai 3 gadi un augstaaks liimenis dazhiem priekshmetiem,nekaa arodskolaas,bet man jau viss ir saplaanots ko un kaa dariishu.
Un esmu jau atradusi skolu,shoriit piezvaniiju,dokumentus veel pienjem un atziimes ir pietiekoshi labas lai mani uznjemtu.
Es negribu 16 gados saakt patstaaviigu dziivi,bet ja es Riigaa maacos,man arii tur ir jaadziivo. Un es esmu dziivojusi kojaas,paldies nee. Tas nav man. Man buutu vienalga kaadi apstaaklji tur ir,vai par prusakiem,bet fakts kaa taads,es esmu ljoti mieriiga,man patiik vienatnee normaali maaciities,izpildiit maajasdarbus,ieiet dushaa,vai tml. kojaas neviens ar tevi nereekjinaas,pashas esat teikushas ka augstkolaas jau dziivo "beerni" jeb vienkaarshi pieaugushi cilveeki ar beerna praatu,tad kur nu veel vidusskolaa?
Tapeec es biju apsveerusi domu par dziivokli.
Radu Riigaa nav,nav cilveeku pie kuriem vareetu padziivot. Nu jaa,jums 16 liekas smiekliigs vecums,es jau tikai beerns,bet man praatinja ir daudz vairaak.