čau, mājsaimniece. man sanāk šad tad cept un izmantoju ļoti vienkāršu veidu.
ja taisi ruletes biskvītu vajag - 5 olas, cukuru pēc garšas, miltus kādas 3. ēd.k. nedaudz eļļas.
saputo atsevišķi baltumu, pēctam dzeltenumu un dzeltenumam pievieno cukuru. pēctam visu sajauc kopā un tikai tad pielej nedaudz eļļu apm 1 tējk. un tos miltus pieliec un tad ar samiksē vai samaisi to masu tā, lai nav kunkuļu.
ietauku ar eļļu to plāti uz kuras gribēsi likt biskvītu, tad uzliec cepampapīru un tad ietauko vēl nedaudz un beigu beigās - lej visu to virsū uz tās plātes un liec cepenē iekšā uz 250 grādiem, cep aptuveni 27-30 minūtes un biskvīts būs izdevies, mazliet zeltains un garšīgs ļoti :) šī ir mana recepte un man sanāca pat tad, kad pirmo reizi cepu un biju diezgan lielā šokā, jo domāju, ka kaut kas noies greizi :D
šādu biskvītiņu izmantoju arī rabarberu maizei vai ābolu maizei.. P.S. interesanti garšo, ja sadrupina nedaudz zemesriekstus un uzber uz tā biskvīta, kad viņš nav vēl gatavs un tad, kad ir gatavs - apber ar kanēli :) :) lai izdodās :)