Senāk bija cits niks, bet nomainīju, jo negribēju kļūt pārāk atpazīstama..
niks tāds, jo vienreiz uzzīmēju zīmējumu un ar skaistiem burtiem uzrakstīju - plastilīna sirds.. no tā kaut kā aizgāja, jo man arī pašai ir mīksta sirds, ja tā var izteikties (l)
Brīdī, kad reģistrējos, skatījos Pilnu māju, kur mazo knīpu sauc Mišela. Bērnībā biju tā safanojusies par to vārdu, ka to vien domāju, kā savējo nomainīt :-D
jo dievinu kaķus.. ir bijuši citi niki - bet tā kā tie bija kaut kas līdzīgs šeit jau esošajiem (respektīvi atvasinājums "**12" u.tml.)... nomainīju uz šo... bet skatos, ka jau atkal ir visādi līdzīgi... (t)
Man ir niķis sadomāt kaut ko jokainu un stulbu. Bet, lai gluži nesauktos šeit, piemēram, "Desa", ņēmu talkā angļu valodas vārdnīcu un izvēlējos vārdu, kam īsti nav tulkojuma, ir tikai skaidrojums. Taču man iepatikās kā tas skan. :-)
* ņam ņam, jēeeee, tagad zinu, ka esmu gliemene :-D Kur vēl foršāk-asociēt sevi ar kaut ko glumu un puņķainu :-D Lai gan es īsti nezinu, kas ir pēļgliemene. (t)
Tilde man deva šādu skaidrojumu "any of various large edible marine gastropods of the genus Heliotis having an ear-shaped shell with pearly interior"
par savu iepriekšējo - tequila jau biju rakstījusi!
bet šis - Al Qaeda, nu tekilas vienu brīdi saradās vairākas.
tad nu man bija uznācis, ka gribējas visko zināt par šo kustību - grāmatas, nets, filmas. sapratu, ka tas mani nepamet un ir pienācis laiks mainīt! forši otrs tāds vismaz nav šeit! :-)
manam nekādas dziļās domas nav :D
kad reģistrējos, nebija ne mazākās nojausmas,ko lai izdomā, tādēļ skatījos apkārt un ieraudzīju pie kosmētikas maciņa mētājamies maybelline dream satin liquid tonālo.
tā nu viš tagad i.