Ja ir brīvs laiks un patiešām esi psiholoģiski spēcīga būtne, tad ej.. Viņi tur ievelk uz kādām 2h vismaz. Manā gadījumā tur vēl kkas ar slēdzeni notikās,nevarēja atvērt, tika izsaukts atslēdznieks. Bet mums tas tika pasniegts kā "likteņa pirksts, lai jums visa dzīve izmainītos". Tādā veidā mēs visi spiestā kārtā palikām uz 2tro daļu ar to pulverīšu degustāciju. Ar mums katru personīgi nāca runāt mūsu 'ievilcējs'. Reāli psiholoģiskais spiediens, kad tieši ar tevi runā, prasa kā patīk, ko es par to domāju, nākotnes plāni. Un tad vēl man manējā konsultante rokā iespieda sirdsaizkustinošu zīmīti. Precīzi neatceros, bet aptuveni es tev vēlu visu to labāko, lai arī ko tu izvēlētos, bet atceries, tikai tu pati vari mainīt savu dzīvi... nu tādas sirdi plosošas atklāmes, kas vājāku cilvēku salauztu un tu kaut vai aiz žēluma vai vēl nez kādu emociju vadīta uz tā viļņa arī pavilktos tajā sektā. Es jau arī neesmu nekāda dzelzs lēdija, pat ļoti emocionāla būtne. Bet skaidri varēja redzēt tos psiholoģiskos paņēmienus, ko viņi izmanto - viss kā pēc labas mācību grāmatas psiholoģijā par pārliecināšanu. Cilvēks 'parastais' jau uzķertos, bet es esmu mācījusies psiholoģiju, tādēļ tas teātris izraisīja smaidu.