Gribēju padalīties savā mazajā satraukumā (l) :-) nevaru vien sagaidīt kad beigsies darba diena, lai dotos uz aptieku pēc grūtniecības testu. jau vairākas dienas kavējas mr.
Īstenībā tik jauki šeit dzirdēt ka kāds tik ļoti priecājas par to, jo visbiežāk šeit ir satrauktas sievietes, kas šausminās par to, vai gadījumā nav stāvoklī. Tā kā veiksmi! Ar šādu pozitivitāti no Tavas puses, pat es ceru, ka tests būs pozitīvs, jo var redzēt, ga bērniņš tiešām ir gaidīts un būs mīlēts! ;) Veiksmi! ;)
tad es tev iesaku aiziet uz Gulbja labrotoriju uztaisīt HCG analīzes :)
man bija līdzīgi un salasījos, ka daudzām tas ir vainagojies ar ģimenes pieaugumu, man diemžēl tā nebija :(
mums nē, vēl acīmredzot nav lemts, bet ceru, ka drīzumā būs. Mēs jau to visu esam tā izsapņojuši, ka ir gan vārdiņi izdomāti, gan bērnu drēbītes izskatītas, izdomāta vieta gultiņai. Draugs gan par to tā nepārdzīvo kā es, jo uzskata, ka vispirms vajadzētu apprecēties, tad nu uz nākošo gadu plānojas šāds notikums, bet es vienalga ceru, ka mazulītis pieteiksies ātrāk.
Bija man šomēnes tā blāvā strīpiņa un mr kāvējās par 10 dienām, bet hcg >1 :(
kalena mēs ar vēl neesam precējušies.....plānojam to darīt rudenī.....manējais tik ļoti sapriecājies, ka man būs dikti sāpīgi teikt, ja nebūs bēbis (s)