jūdzos

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011

čau meitenes! :-)

rakstīšu loti nesakarīgi :-D

vairs nezinu ko iesākt, mans vīrietis mani drīz nobeigs. viņš strādā par a-mehāniķi, un tas nozīmē, ka maksā par padarīto darbu, strādā no rīta līdz vakaram, citreiz līdz 3jiem naktī. man vispār nav nekāda laika ar viņu , ko pavadīt, strādā arī sestdienās. viņš ir tā pārņemts ar darbu, ka pat izejot no darba domā par mašīnām, kas un kā. :-/ un par mani laika domāt neatliek, mēs esam šito izrunājuši, bet nekas nemainās. pašlaik ir situācija, ka es jūdzos , jo man nav ko darīt, draudzenes ir aizbraukušas uz ārzemēm, kur nu kurā strādāt, mācīties, esmu palikusi viena ar vienu draudzeni, kura arī strādā. es nestrādāju, jo nav kur, cītīgi meklēju, loti vēlos nodoties kādam darbam. reāli man visu dienu jāsēž mājās un jāgaida, kad mans vīrietis pārradīsies mājās, kas nekad nenotiek laikā, kad viņš saka, kad būs. ja apsolās būt pēc stundas, tas noteikti nozīmēs, ka būs pēc 3h. un tā vienmēr nekad nevaru zināt, kad viņš būs. citreiz viņš ir tā pārguris, ka pat seksu negrib. nu tad nu es sāku domāt, ko man reāli domāt? kāpēc tā? vai tiešām šīs profesijas pārstāvjiem tā ir, ka var gadīties, ka darbs tā ieilgst? vai tās būtu atmazkas? it kā esmu pāris reizes pārliecinājusies, ka jā tiešām tā gadās. un kā man pret viņu izturēties? man nenormāli trūkst uzmanības. tas, ka viņš atnākot mājās pasaka mīlo zaķīt, uķī puķi, man nedod to mīlumu. vēlos parunāties citreiz ar viņu, bet viņš to īsti nevēlas, viņam nepatīk tādas garas runas. nu ko tad mēs tikai kopā dzīvojam? teiksiet priecājies, naudu pelna, būtu labi ja to naudu tā nestu mājās, tā lielākoties aiziet mašīnai, kura kārtējo reizi ir iegrābies un tagad redz vajag smuku uztaisīt. vai tiešām šādām personām jādzīvo arī ar mašīnām? jo es vairs nevaru izturēt, liekas, ka ar robotu dzīvoju. ko gribu no jums? tikai kādam, kam to izklāstīt. (t)

03.08.2011 01:03 |

Reitings 803
aj meitenes esmu uzvilkta, tāpēc teikšu lasiet 2reiz :-D
nedzīvoju Rīgā vairs, šeit es darbu meklēju, eju uz visām iestādēm, kur nu kādreiz parādās kāda vakancīte, bet tāpat darba nav. un es ļoti atvainojos, bet tām gudrelēm, kas nedzīvo mazpilsētā un nezin cik šeit ir darbu grūti atrast, nemaz neko nesakiet, paliks labs garstāvoklis , gan jums , gan man! :-)
par to vīrieša dzīves dzīvošānu, īsti nesapratu,kā tas izpaužas, tā, ka man vnk gribās pavadīt ar viņu laiku? ar to, ka viņš apsolās būt stundiņu, kas pārvēršas par trīs, un es tikai gaidu , gaidu. kad uzzvanu saka tūlīt, tūlīt, bet tas tūlīt ievelkas ļoti ilgā tūlīt. protams, viņš laiku grib pavadīt arī ar saviem draugiem, kam arī patīk mašīnas un kas runā tikai un vienīgi par mašīnām, jā man jau arī patīk paklačoties par mašīnām, bet ne visu laiku. laika man vnk neatliek visu aizņem mašīnas, man jau citreiz liekas, ka tā ir kāda psiholoģiska vaina, ka visu laiku tikai par to vien domā :-D
jā un par tiem hobijiem, mani hobiji diemžēl saistās ar naudu, kuras pašlaik praktiski nav, jāatvēlē vajadzīgākām lietām. nepatīk ne adīt, ne šūt ne visādus tādus. nu ko jūs man ieteiktu, kā aizpildīt laiku?
03.08.2011 15:49 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
sporto, ej peldēties, sauļojies, lasi grāmatas, raksti stāstus, ja daudz sēdi pie datora, uztaisi savu blogu...
03.08.2011 16:19 |

Reitings 803
vienai pašai nav diezko patīkami iet peldēties :-D bet tas tā :-D
kā taisa savu blogu? nav ne jausmas.
03.08.2011 16:22 |

Reitings 1705
hm, laikam bija kaut kāds wodpress.com vai kas tamlīdzīgs, lai mani palabo zinātājas!
karoč - Tu taisi tādu kā savu mājaslapu, kas ir par brīvu - liec bildes iekšā, raksti par jebko, kas prātā...
03.08.2011 16:29 |

Reitings 1705
*wordpress
03.08.2011 16:30 |

Reitings 803
un kurš lasīs manu blogu? :-D
03.08.2011 18:41 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Nu identiski ar Elluxx :-D

Manējais arī tāds pats.Kamēr esmu pie viņa,gatavoju ēdienu,lasu grāmatas,ļoti daudzas reizes ņem sev līdzī "palīdzēt".Butībā nesūdzos,bet runas,jā,mašīnas un ap viņām.Protams viņš nekavējas,ja piezvanu un ja sola būt tikos,parasti ierodas laicīgi.
Bet tagad,kad esmu savā pilsētā,tad man nav laika.Esmu aizņemta visu laiku ar dārza darbiem,mājas sakārtošanu,hobijiem,sevis attīstīšanu.Mēs runājam vakaros skype un stāstām kā gājis. :-D Sasodīts,atkal par mašīnām.
Bet kad atsāksies studijas,tad tiksimies labi ja brīvdienās,jo attālums ir ap 90 km. (t) Ko tad man darīt ar savējo?! :-D

Autore,tu neesi tāda vienīgā,bet tev vairak paveicies.Centies sevi nodarbināt ar kaut ko,nāks par labu.Noteikti nebūs laika justies nevajadzīgai.
04.08.2011 02:32 |

Reitings 3379
Es tevis rakstītajā saskatu vairākas problēmas:
1) Tu neprotu pavadīt laiku ar sevi. To vari labot tikai tu pati. Var lasīt grāmatas, izglītoties, celt intelektu, var arī lasīt lubenes un vienkārši priecāties par dzīvi. Var iet garās pastaigās, var pieteikties kaut kādā brīvprātīgā darbā (vadīt kaut kādus pulciņus), var mācīties gatavot ēst, meklēt jaunas receptes, var mācīties valodu internetā.
2) Es vīrieti nostādītu fakta priekšā, ka man reāli nepatīk tas, ka 1 h izvēršas par 3 un pieprasītu uzlabojumu šajā ziņā :)
3) Pārim ir kāds laiks jāpavada kopā. Es laikam uzstādītu ultimātu, ka 1 diena nedēļā ir jāpavada kopā, kaut vai puse dienas, turklāt jārunā par citām tēmām, nevis mašīnām!!
Vispār es šaubos, ka man varētu būt kas kopīgs ar automehāniķi.
04.08.2011 03:14 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es ar tādu pat nemēģinātu neko veidot. nav jēgas. pēc novērojumiem - tas nepāriet.
04.08.2011 11:08 |

Reitings 803
un ko ta man tagad teikt, aj čau draugs, pēc 3 gadus ilgām attiecībām, man nepatīk tava profesija, mēs šķiramies :-D

hm, nu iesakiet, ko es varētu interesntu padarīt pie datora, grāmatas jau lasu.
04.08.2011 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits