Es gribētu būt pa vidu: nelaistu pašplūsmā,bet nebūtu arī kā kkāds vājprātstingrs vagars.
Man bija jauka bērnība.Mamma mani tieši tā pa vidu audzināja: ieaudzināja to,ko vajadzēja ieaudzināt,bija stingra,kad vajadzēja,bet tajā pašā laikā izturējās brīvi,neturēja mani kā krātiņā.Es to ļoti novērtēju.Laikam es vnk biju prātīga,jo nevarētu teikt,ka sagādāju viņai kkādas raizes: ne es dzēru,ne pīpēju,ne pa naktīm apkārt vandījos,ne 12 gados atstiepu uz mājām boifrendu. :D Mani citas lietas piesaistīja daudz vairāk.
Es noteikti nespētu būt no tām mātēm,kas savus bērnus drausmīgi iergožo,uzspiež pa varītēm savu utt.Noteikti nebūšu no tām,kas visu aizliedz,jo,piemēram,tīņu vecumā tieši tas,ko aizliedz saista visvairāk.Es negribu aizliegt datorspēles,es gribu parādīt jau no mazotnes,ka ir daudz interesantākas un labākas nodarbošanās.Noteikti gribu,lai mums mājās būtu mājdzīvnieks un bērns iemācītos palīdzēt man rūpēties par to utt.Negribētu,lai mans bērns izsaug par vienu no tiem bezsiržiem,kas dzīvniekam var nežēlīgi pāri darīt.Par palīdzēšanu-es palīdzēju bērnībā mammai un noteikti audzināšu savus bērnus arī jau no mazotnes mājās palīdzēt darbiņos.Lai neizaug par slinķi un izlaisteni,kas aiz sevis savākt nevar un savu mūžu neko nav mājās palīdzējis darīt.