atriebība-jā vai nē?

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011

Tā nu ir sanācis,ka man ir ļoti laba iespēja ieriebt gan vienam puisim,gan tipa viņa esošajai draudzenei!Tas nav bez iemesla.Uzzināju,ka tas puisis diezgan riebīgi man aiz muguras runā un tad nu tagad domāju-ieriebt viņam vai nē,izstāstot viņa draudzenei par viņu,kas un kā?Jo uzzināju no viena viņa drauga,ka viņš teica,ka nekad negribētu lai viņa draudzene kko uzzina,jo tad būs viss lielā ***** un beigas būs!

Ko jūs darītu-ieriebtu vai nē?

Vnk domāju pa sekām-vai nu viņi abi izšķirsies,vai viņa mani uzmeklēs un ies putekļi pa gaisu vai abi pret mani kko izdomās/iesāks!

02.08.2011 17:57 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Emanuelle, par shito 'dots pret dotu' principu vakar sanaaca apdomaaties, tiesa, pavisam nopietnaakaa kontekstaa saliidzinaajumaa ar aprunaashanu.

Internetaa izlasiiju rakstu - Iraanaa kaads viirietis ieleejis skaabi sievietei aciis, jo sieviete nav grobeejusi iet uz randinju. Sievietei galiigi izkropljota seja + zaudeeta redze... Peec Iraanas likumiem paari dariitaaju soda ar to pashu, ja vien cietusii persona vaininiekam nepiedod. Shajaa konkreetajaa gadiijumaa viss bijis sodam sagatavots, kad sieviete peedeejaa briidii piedevusi, un rezultaataa sods netika izciests. Es tieshaam ljoti, ljoti aizdomaajos, vai pati speetu shaadaa gadiijumaa piedot, un vai shie tuvo austrumu 'zobs pret zobu' varianti dziivee ir pienjemami...
02.08.2011 19:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Buchmuule-es ,stradajot ar cilvekiem no Afganistanas ,Iranas ,Pakistanas ,esmu loti daudz sapratusi.Tie ir cilveki ar tadu skatu,tadu domasanu,ka plnigi skaidri zinu,ka velos tikai to "hello" ar viniem.Viena no sievietem sakusi patstavigu dzivi no 15 gadiem-dzivojusi Krievija.Vinai apaksa ir tads rudijums -vina jau gan saka ,ka pec vinu ticibas tada atriebiba nevar notikt,tomer biezi redzu ,ka acis ta zvero,ja nodarits pari...!Kursos man macija ,ka jaiet tam pari-tas ,ka visi par visiem runa, tas ir skaidrs!Jabut tada harmonija ar sevi-ka tas viss neskar,neuztrauc |-) !Man patika ka Katte loti atklati pateica-ta var justies cilveks kuram tiesam neiet nekada jega-visu laiku kaut kas it ka neveicas uttTe ir jasaved kartiba pasai sevi-savu ieksejo pasauli.Es ari pie ta piestradaju tagad! :-)
02.08.2011 19:59 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Esmu no retajiem cilvēkiem,kam karma pie kājas.Neticu tādām lietām un savu dzīvi tādām nepakārtoju.
Taču,es neatriebtos vnk tāpēc,ka tas džeks atstāts pagātnē.Man nepatīk ar pagātnes sūdiem krāmēties.Vispār jā-kāda tev ar viņu saistība?Ja bijušais-tad,kā jau teicu,neatriebtos,jo man bijušie ir pagātne ko ignorēju.
Ja nav bijušas attiecības,tad neatriebtos vnk tāpēc,ka slinkums.Man slinkums atriebties katram,kurš kko man aiz muguras par mani dirš.Vienkārši slinkums tērēt tam enerģiju un laiku.Nav tā vērts.
Atriebtos es tikai tad,ja viņš būtu man kaut ko reāli nodarījis,piemēram,fiziski vai kkā tā.Par kkādu riebīgu diršanu aiz muguras man vienalga...
02.08.2011 20:01 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
emanuelle
Nu katram jau tā dzīves pieredze ir savādāka. Var jau, protams, saņemot pliķi, pagriezt otru vaigu un saņemt otru pliķi pa otru vaigu, lai pēc tam atkal pagrieztu pirmo vaigu un saņemtu vēl vienu pliķi :D :D :D Bet pašam vieglāk, ja pēc pirmā pliķa uzšauj pretī, nevis grozi galvu kā vēja rādītājs.

P.s. Rakstu metaforās :d
02.08.2011 20:03 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Jā,palasīju komentārus (kas man bija vajadzīgs!) un sapratu,ka nevēlos ne atriebties,nekā.Lai jau abi dzīvo laimīgi kopā (lai gan viņiem tas ir tā viļņveidīgi),līdz brīdim,ka sapratīs,ka tomēr laba lieta aizgājusi gar degunu!!!
Tomēr pēc šādiem gājieniem arī bieži vien cilvēkam nāk atpakaļ-pret mani nesmuki izturās,izrunājās aiz muguras,tad nedomāju,ka viss būs tik vienkārši un viss viņiem būs uz urrā,jo man jau teica,ka viņš vēl domā,ka gribētu ar mani pa retai reizei satikties...tātad-tomēr lai vai kā,esmu viņam kaut nedaudz,bet tomēr prātā/sirdī!
02.08.2011 20:12 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Lollipop, laba metafora ;-)
Es domaaju, ka arii shajaa jautaajumaa atrast to pareizo viduscelju ir viena no dziives maakslaam. Ir jaamaak par sevi pastaaveet, bet tajaa pashaa laikaa, ir jaamaak arii daudz ko laist gar ausiim! :-)
02.08.2011 20:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lollipop-es nelaizu garam gandriz nevienu tavu komentu-vienmer kas interesants iekrit acis :-) Taisniba ir -nevar palikt par tadu,kam visi splauj virsu.Mana darba kadreiz tie klienti pasaka ta,ka veselu dienu nevaru attapaties-cilveki maksa milzigas summas ,un tad ari spiez mus ka "citronus"-ir dzirdets tik daudz...ir jazin ,ko nemt galva ,un kam japieiet ta profesionali.Es vairak soreiz domaju par tadu runasanu aiz muguras.Kadreiz tadai runasanai nav vispar nekadas jegas...greizsirdibas ,nenovidibas-pasa cilveka neapmierinatiba ar dzivi.Man viens loti mils cilveks teica,ka tapec vien Latvija nevelas atgriezties,jo visi neapmierinati,staigajot ar drumam sejam.Neapmierinats bagatais ,neapmierinats nabagais! |-)
Es pedeja laika daudz domaju par indiesiem-tads miers visa.Gandriz nekad neesmu redzejusi sos cilvekus dusmigus-loti viegli stradat kopa! :-)
02.08.2011 20:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits