Meitenes, vai zināt kādu ne visai dārgu make-up bāzi (tonālajam krāmam, pūderim)? Es lietoju Lumene - bet tā maksā 8,5 Ls, bet es meklēju lētāku alternatīvu. Skatījos AVON katalogā - bet neatrodu. Vai ir kādi ieteikumi?
neko konkrētu tev nepateikšu, bet nepērc to lēto variantu lētāku par 5 Ls, tie ir .. pat nezinu kā nosaukt, nekam nederīgas bāzes ;-) laikam esmu lietojusi Lumene bāzi, man patika, lētāku nemeklēju, jo nez vai pa lētākām naudiņām būs tikpat laba :-P
Manā blogā kā reiz ir jaunais ieraksts par manu pieredzi saistībā ar meikapa bāžu lietošanu - http://sandijabollite.blogspot.com/2011/08/meikapa-bazes.html
Mans viedoklis - bāzes acīm ir nepieciešamība, bet bāzes sejai ir drīzāk patīkams papildinājums :)))
Lumene arī man ir favorīts. Ir arī avonā make-up bāze, magix ar spf20. Neliekas tik forša kā lumenes, nav tik samtaina, neklājas tik viegli.. bet nav arī pēdējais draņķis.. var lietot, tāds patīkams arbūzu aromātiņš ir! (l)
Loreal studio secrets professional- iesaku, shodien redzeeju stokmanaa ar atlaidi, 6.30, ja nemaldos, kaada rakstiija par elf baazi, es personiski neiesaku, nepatika.