Vakar neizsekoju līdzi, kurā vietā pēc 2.dienas vērtējuma ir Candy? Varbūt kāda no Jums seko līdzi Jaunajam vilnim un var pateikt, jo izložņāju visu i-netu, nevaru atrast! ;-)
sunce, visa info Latvijaa ir atrodama tikai cosmo.lv Vai tad Tu nezinaji?? :D
Nez, es vakar ta pa ausu galam paris dalibniekus paklausijos, vispar nekas atminja nav palicis... Bet tam ASV dzekam balss laba un galvenais ar ko vinjsh panjem, ir harizma un atbrivota iztureshanas uz skatuves! Un smukinjsh ari! :-D
Nu labi, Zakji, diez vai amerikāņa smukums ir tas, ko vērtē Fiļa un pārējie.. :D Ja nu vienīgi Valērija vai Vaikule.. :D Man starp citu, par amerikāņa harizmu vairāk patīk Koļas krieviskais akcents, kad viņš murmulē angliski.. :D :D
P.S. nu jā, par to, ka cosmo info meklēšanas ziņā ir augstākā vietā topā par google es jau nojautu! :D
Vakar Candy nodziedāja tā, ka radās 100% ticība tam, ko viņa dzied, kā arī balss iespējas daudzmaz parādīja.. bet novērtēja sliktāk, kā 1. dienā, kurā - jā, bija ok, bet fēlerīšu vairāk, nekā vakardien.. nav man lemts izprast to žūriju, nav. (t)
Vakar Candy nodziedāja tā, ka radās 100% ticība tam, ko viņa dzied, kā arī balss iespējas daudzmaz parādīja.. bet novērtēja sliktāk, kā 1. dienā, kurā - jā, bija ok, bet fēlerīšu vairāk, nekā vakardien.. nav man lemts izprast to žūriju, nav. (t)