Nemitiigi mainiiju kaadus 15 gadus jau. No blondiem vienaa vakaraa spontaans gaajiens uz veikalu un voilaa! melni, vai shokobruuni utt. :) Bet ilgi nevaru izturet, pastaigaju tumsha kadus 3 menesus, saakt nomakt, pirmais, jaa, ir tas uhh! - paspaarliecinaatiiba, speeks, un skaisti piestaav visas kraasas (rubiinsarkanais, tirkiizs, dzeltens, fuksiju uc.), pat visaadas diivainiibas - piem. spilgts grimms, leopardraksta kurpes, lielas zelta rotas, rozaa binikini, kas kaa blondiini padariitu banaalu, pat vulgaaru.. Un cik mati veseliigi, kaa spiid!...
Bet man nav miiliiga seja, tad izskatos nopietna un mosh pat ljauna, cilveeki taa atturiigaak, taa kaa baidaas, ar blondajiem daudz vairaak atveras, grib iedraudzeeties, pati juutos prieciigaka.
Tad atkal staigaju katru menesi balinat skipsnas, lai tiktu atpakal. Sanaaca agraak taads ik pa gadam nebeidzams rinka dancis :)
Tagad esmu nomierinaajusies, stabili esmu platiinblonda, mans vecis negrib, lai buutu tumsha, nu vai man gruuti vinjam tad to prieku sagaadaat :)