Draudzējamies 1 gadu apmēram, katrs dzīvojam atsevišķi un dāvanas esmu saņēmusi tikai dzimšanas dienā vai vārda dienā parastās dienās ne puķes ne končas nekas kautgan džekiņš samērā turīgs. Nožēlojami
Mani pāris gadus neapsveica svētkos, bet ikdienā tomēr priekš manis nekā nav žēl.
Tagad jau uz pēdējiem svētkiem bija pats gājis un meklējis dāvanu,pietam-smaržas-kurās esmu ļoti izvēlīga un tak-trāpīja desmitniekā (viņam vnk alerģija no iepirkšanās). :-D
Citām vīrieši arī dzimšanas dienās un vārda dienās "aizmirst" uzdāvināt dāvanas, tāpēc Tev vēl nav tas sliktākais variants. :) Ja viņš maksā par jūsu kopīgajām izklaidēm, par vakariņām restorānā, ved uz citām pilsētām/valstīm un neprasa naudu benzīnam, tad tā īsti nav par ko satraukties :)
Vienu reizi dzīvē uz tādu ieberzos - kā restorānā rēķinu tūlīt nesīs, tā viņam uz tualeti savajagās vai pa telefonu parunāt :D Un visādi citādi spilgti momenti. Kopš tā laika skopumu pielīdzinu alkoholismam vai azartspēļu atkarībai :-/
Dažreiz pilnīgi riebjas klausīties citas kā stāsta - manējai man šito manējais man to. Tieši tādēļ baidos uzsākt ar viņu kopdzīvi un pamest darbu esmu taču sieviete lai savestu sevi kārtībā ar 5ls bus par maz :-D tā kautkā
ho ho ho, kāpēc ja Jūs saiesiet kopa', Tev jāaiziet no darba? :-O
Man tas nešķiet nekas briesmīgs. Vīrietis to neuzskata par prioritāti. Mans man ar nedāvina puķes utt., bet ne jau tas man attiecībās primārais.
Manējais man dāvina gan puķes, gan taisa brokastis un vakariņas, gan taisa pārsteigumus - atved uz darbu augļu grozus, gan noskatītās kurpes pa kluso nopērk, tagad vēl mašīnu. Un nekāds biezais nav.
Es domāju, ka drīzāk ir tāpat kā ar seksu, ir vīrieši kuri gultā ir garlaicīgi vai nemākulīgi, un ir vīrieši, kuri ir gatavi izdarīt visu, lai tikai sieviete justos apmierināta un laimīga. Tā lūk.
Īsumā skaidrs-vai nu Tava diskusija veidota ar mērķi provocēt un likt meitenēm šausmināties par to, kāda esi vai arī tiešām esi no tām, kuras cer atrast biezo ankulīti, kas apmaksās visas viņas kaprīzes un pašai atliks tikai plikšķināt acis un lielākais sasniegums būs cenšanās uzturēt savu skaistumu un jaunību vienmēr nevīstošu :-D