Tās,kuras lieto paštonējošos krēmus, jums nav bail par iedarbību uz organismu? Krēms taču iesūcas ādā, gan jau,ka neko labu,piemēram, aknām nedod. Ja nu vienīgi tie nav kaut kādi eko krēmi.
Queen - tad jau jābaidās lietot jebkāda veida kosmētiku. :D Protams, labāk iztikt bez pašiedeguma krēmiem, bet, domāju, ka mūsu ikdienā ir tik daudz kaitīgu lietu, ka pašiedeguma līdzekļi nebūs tie briesmīgākie :)
Es taisu tadu sejas masku - medus un burkanu putrina, pec tam seja iegust tadu dzivigu toni. nav baigais iedegums, bet tagds veseligs paskats uzreiz! :-)
Queen, paštonējošo krēmu aktīvā sastāvdaļa dihidroacetons spēj iedarboties tikai uz ādas virskārtu, viela ir vienkāršais ogļhidrāts un tā nav toksiska, pirmkārt, vienīgais, ka tā sausina ādu, līdz ar to jādomā par mitrināšanu. Otrkārt, mūsdienās pat elpot ir kaitīgi. Treškārt, uv starojums ir daaudz kaitīgāks.
nu, man kafijas biezumi noder vien tikai kā skrubis, jo tas brūnums, kas iegūstas izskatās tā it kā es būtu ar seju nošļūkusi pa māla grāvi :D un tāpat tas ``brūnums`` turas labi ja pusi dienas :)
Becky,
skaidrs. Jautāju,jo domāju,ja jau pat Džonsona eļļa,kā jau minerāleļļa sastāv no naftas produktiem,ilgtermiņā bojā iekšas un pārklāj ādu ar vielu slāni,kas aizklāj poras un neļauj ādai elpot, tad tonējošie droši vien arī kaitē ne pa jokam.
Queen, vispār ir jautājums, vai minerāleļļa kaitē ādai, neviena tiešā pierādījuma nav, es gan izvairos lietot, jo es jūtu plēvi uz savas ādas, bet tomēr viennozīmīgi apgalvot nevar!
kafiju kā skrubi izmantoju, nav labs veids, kā iegūt ilgnoturīgu iedegumu ;) seja nevienam ātri neiesauļojās, arī man, bet tad, kad draudzeni 5 stundas gulējām +30 grādos, tad bija - WOOOOOW, un man tas brūnums neatiet vispār :D