Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Arī man vajag jūsu padomu :(!

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009

Pirms vairāk kā mēneša iepazinos ar vienu vīrieti. Sanāca vairakas dienas pavadīt ,kopā ,tikties.

Starp mums nebija intīmu attiecību. Patika tas kā viņš mani apskauj, saka, ka nedarīs man pāri, ka nespētu to..

Viss jauki, patiesi. Tā sķita.

Tad, viņš aizbrauca strādāt (strādā ļoti atbildīgu darbu), un mājās ir tikai brīvdienās, reizēm pat arī brīvdienās nav. Arī strādā. To visu es itkā saprotu. Bet kā sieviete, sāku just, ka man pietrūkst sms, garaku sarunu pa Tel. Sajūta, ka attālinamies, un tas mani biedē.

Biedē tas, ka viņš man interesē, bet viss notiek tā, lai nenotiktu nekā.

Neēsmu satikusi viņu 2 nedēļas. Cerēju šajās brīvdienās, bet vakar runājot pa tel. viņš pateica, ka nevar, jo esot daudz darba 6dien, un nav jēga tā braukāt turp atpakaļ. Es apklusu. Samulsu. Viņš teica, ka tas tikai tagad, pagaidām tā..

Esmu atradusi jaunu darbiņu, un diemžēl citā pilsētā, un uz nedēļu būšu prom, tākā arī nākamajās brīvdienās, mēs netiekamies. Pateicu to viņam, un sekoja nopūta..

Man šodien ir grūti, jo šis ir tikai sākums, bet mēs neredzēsimies gandrīz mēnesi.Es šobrīd nespēju domāt, ka man viņš ir, jo nejūtu viņu ne virtuāli ne reāli. :-/

Gribu pateikt viņam to šodien, ka mums ir jāapstājās.

Varbūt jums kādai ir bijis līdzīgi?

Kāda būtu jūsu rīcība manā situācijā?

Tajā pašā laikā man ir jādomā par to, ka ja es ar to samierinos, tad vēlāk var būt bēdīgi, jo viņam noteikti kas var mainīties. Un gaidot arī es savā ziņā dažādas iespējas būšu palaidusi garām..

22.07.2011 17:49 |

Reitings 345
Up!
22.07.2011 17:50 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Cik tad km ir jūsu starpā?
22.07.2011 17:54 |

Reitings 345
120 kkur.
22.07.2011 17:55 |

Reitings 345
Mēs dzīvojam vienā pilsētā, bet viņš vairāk šeftējās pa citu Latvijas galu.
22.07.2011 17:55 |

Reitings 164
Reģ: 25.04.2009
Man šobrīd ir līdzīgi, esmu iepazinusi puisi kurš ļoti patīk utt..bet arī rītdien būs jau mēnesis kopš neesmu viņu redzējusi, šobrīd varbūt tik ļoti neizjūtu to ka viņa pietrūkst, jo esmu iekrāvusies darbā un brīvdienas pavadu ar draugiem, mums ir arī sms nepārtrauktais čats un garas telefon sarunas vismaz pa divām dienām reizi.. ;-) Bet arī pa laikam prātā šaudās domas, cik ilgi tā vēl varēšu ja tik reti redzamies.. 8-)
22.07.2011 17:56 |

Reitings 49
Reģ: 14.07.2011
Uztver to visu mierīgāk. Jūs esiet tikai tikko sākuši satikties un ja reiz ir šādas problēmas un nav iespējams tikties, tad atslābsti un gaidi - ja būs lemts, tad viss nokārtosies un būs ok, ja ne - tad nu neko nevar darīt. Ja pareizi tevi sapratu, tad tu domā viņu atšūt tagad tapēc? Tas manuprāt ir sviests, jo nav jau vēl īsti ko atšūt - nekā nopietna, tikai jaukas dažas pavadītas dienas kopā. Dzīvo tālāk un ja ir iespēja, tad satiekaties, bet īpaši neiespringsti - pasaulē ir simtiem citu feinu vīriešu, kuri atliktu savas darba lietas tevis dēļ. ;-)
Turklāt - varbūt viņš nevar tikt, jo viņam ir sieva otrā pilsētā :-D Humors protams ;-)
22.07.2011 17:58 |

Reitings 5478
Satiekaties viduspilsētā :-)
Varbūt viņš vnk tevi uztver tikai kā draugu ar kuru pavadīt kopā laiku,bet tu esi sadomājusies ko vairāk!
22.07.2011 18:01 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Atrakcija - tikko gribeeju rakstiit tieshi to pashu, ko tu peedeejaa teikumaa :D
22.07.2011 18:02 |

Reitings 345
Es jau cenšos ar saviem darbiņiem kkā darīties, lai nebūtu jādomā, vakaros parasti kad liekos gulēt, sākās pārdomas. Ticēt jau es viņam ticu, jo ir lietas, kuras es "saožu" pa gabalu, bet..
Man tā situācija kā tāda neapmierina, ja viņš biežāk man atgādinātu par sevi ,tas būtu daudz patīkamāk. Ja arī ir kāda sms, tad tā ir tikai vakarā "Arlabunakti, apskauju Tevi ".
22.07.2011 18:04 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Nu man arī ir bijis tā, ka netiekamies kādu laiku, esmu cilvēks, kuram nepieciešama uzmanibu arī tuvumā, tapēc man ir diezgan grūti veidot attiečības palēnām. Man ir tā, ka vajag uzreiz un uz sitienu tikšanās un liku kopā.
Es uzskatu, ka ja viņš Tev patiešām simpatizē, tad pagaidi, nekur jau nespruks, ja Tu patiešām viņam interesē.
Aizej kaut kur ar draudzenēm, negaidi viņu, jo notiks tāpat tā, kā tam jānotiek.
Tāda skumšana vēl pēc īsti ne nopietnām attiecībām, Tevi padara vēl aizdomīgāku attiecībā uz puisi.
Lai veicas!
22.07.2011 18:05 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Nu vīrietim paiet ari gadi, kad gribas rakstīt saldas sms pēc katras stundas.
22.07.2011 18:07 |

Reitings 345
:)(:
Viņš man neteica, ka uztver kā draugu, teica, ka vēlās visu lēnām, jo negrib man kkādā veidā nodarīt pāri. Vakar pie sarunas, kad izteicos, ka man visa nedēļa būs jāstrādā, viņš teica " Tad es atbraukšu pie Tevis"..
Bet man ir tāds grafiks, ka es nevaru atļauties neko ,nekur..
Tad viņš teica- "Būsim draudzīgi šīs divas nedēļas, vēlāk viss būs savādāk.." Es pasmējos, un teicu, ka viņš jau tagad man ir ļoti draudzīgs. .
22.07.2011 18:08 |

Reitings 5478
Droši to draudzīgumu viņš bija tā domājis,ka lai nav nekādu strīdu par to,ka viņš aizņemts un nevar pavadīt tik daudz laika ar tevi kopā,cik tu vēlētos,jo darbi prasa savu! :-)
22.07.2011 18:11 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
nestreb karstu. if it´s ment to be, it will find its way ;-)
22.07.2011 18:17 |

Reitings 27
Reģ: 24.04.2011
ir bijis līdzīgi .. vienīgais, ko varu teikt, ka, ja jūti, ka vari viņam uzticēties, tad vajag ticēt, ka vēlāk tiešām viss būs savādāk! : :-)
ir jau grūti bez mīļotā cilvēka, bet .. atkalsatikšanās, visticamāk, būs tā vērta! :)
22.07.2011 19:43 |

Reitings 8
Reģ: 13.03.2009
Sāku lasīt un likās, ka kāds ir uzrakstījis manu stāstu.... Jo man situācija ir tāda pati vai ja ne pat briesmīgāka...
Iepazinos ar puisi. Es Rīgā. Viņš citā pilsētā (manā dzimtajā pilsētā). Tiekamies brīvdienās. Aplidoja. Čatojām. Tad viņš paziņoja, ka es esot viņa draudzene. Pēc tam arī visa romantika beidzās.. Reti sms (katru otro dienu), zvani nedēļas nogalēs. Brīvdienās, kad esam kopā viss ok. Lai gan pēdējā laikā, arī vairs ne.. sāku justies vairāk kā čoms, nevis kā draudzene.... Nezinu ko man darīt.....

Arī ir bijusi doma un pat arī jau mēģināju, teicu, ka beidzam visu, bet viņš tā īsti nepiekrita, jo nespējot mani tā vnk atstāt... Tā kā laikam mest mieru tam visam arī tev nevajadzētu.. Padzīvo, izbaudi mirkli, ko pavadāt kopā un ja tad nekas nemainās, tad jau gan... Nav ko mocīt vienam otru, jo varbūt tajā laikā tu palaid garām citas, labākas iespējas... Nesteidzies!!!! :)

P.S. Viegli runāt, bet ar to darīšanu gan ir tā kā ir.... Ja pati zinātu kā labāk rīkoties.... :S
22.07.2011 20:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!