Manami, vai būtu iespējams uztaisīt to puķu sprādzi - bet uz parastās matu spraudes, nu tām mazajām melnajām?
Man liekas, ka ar šāda veida sprādzi nevar tā ielikt to matos, lai neredz to metāl sprādzi.
Sprādzīti var uztaisīt arī kā parasto, laigan man personīgi šķiet, ka šīs te ir stingrākas un labāk turas matos, bez problēmām var ielikt tā, lai neredz pamatni :)
Manami, Tu šajā nedēļas nogalē būsi sastopama Rīgā?
Es gribētu tad tās sprādzītes ar melnajām puķītēm, kā arī beidzot klātienē apskatīt skaistās matu stīpiņas.
Es nākošajā nedēļā būšu 4dien un 5dien pa Rīgu, esmu jau rakstījusi, ka 6dienās parasti ir pasākumi ārpus Rīgas, tāpēc nesanāk diemžēl.
grabuliitis
Stīpiņas padodas un nespiedīs, metāla un tās ar zobiņiem ir daudz ciešākas, tās taisu retāk, kad pasūta pārsvarā, jo meitenes parasti tieši saka, ka vajag ērtas, lai nespiež galvu.
Manami
Tas ļoti labi, jo plānos pirkt ne sev un uz citu galvu jau arī grūtāk nopirkt. Būs man tev jāpasūta kaut kas, bet man vajadzēs oktobrī. Varbūt iedosi savu e-pastu, lai varu uzrakstīt, kad tuvāk nāks laiks? :-)
Jā, šonedēļ es nekur nedodos un taisu jaunas lietiņas, jo pēdējā laikā maz ko esmu pagatavojusi un neesmu bijusi pa mājām, tad nu palikušas salīdzinoši maz rotas. Nākošajā 6dienā braukšu uz Gulbeni, krietns attālums no Rīgas...
4dien vai 5dien nekādi nesanāk? Tirdziņiem pie Maximām ir elastīgs darba laiks - līdz 20.00 vakarā, lai gan parasti sanāk būt līdz gandrīz 21.00, jo mantas savākt aizņem laiku.
Anne, es 4dien no rīta 9.00 pirms tirdziņa braukšu uz centru tikties ar vienu meiteni, man līdz 11.00 būs vēl brīvs, varu piedāvāt vēl tādu variantu, arī 5dienas rītā varu līdz Vecrīgai vai kur nepieciešams aizlaist :)
Manami, varbūt varam sarunāt tad satikties? Principā man vienalga - 4dien vai 5dien, darbs vienā laikā sākas. Kurā dienā Tev ērtāk? Man darbs 11.novembra krastmalā, netālu no RTU.