jūsu attiecības ar tēviem

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011

Kādas ir jūsu attiecības ar tēviem?Es vairs nevaru tās izturēt!!!

Manas vnk nekādas-dzīvojam vēl kopā,bet izturamies gluži kā tādi svešinieki,bez maz-chau,chau un viss!Nevaru sadzīvot ar viņa raksturu,tas ir vnk šausmīgs - kad kaut ko saka,jāpiedomā,lai visu pateiktu kā viņam patīk,ja nē,apvainojas kā tāda dāma un var dienām,mēnešiem un vēl ilgāk nerunāt,bet savu vainu neatzīs,jo nostādīs,ka es/vai kāds cits no ģimenes ir vainīgs.Mājās visam jāstāv un jābūt kā viņš tikai uzskata,ja nē-visu pārkārto pa savam un saka,ka mēs nekārtībā dzīvojam.Par sevi neko nestāsta,tikai mums visiem mājās prasa,ko dara,kur iet,kas zvana utt.Bieži vien bļaustās,kaut ko ar visiem konfliktē...brr!!! (s) Tāpēc bieži ir laime,ka viņam jābraukā uz citu pilsētu darba darīšanās!Bieži vien jau visas "samazgas" tiek tieši mammai,par ko visvairāk žēl...

Kā ir jums ar jūsu tēviem?

20.07.2011 23:36 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Esmu tēva meita, viņš ir gan mans padomdevējs, gan labākais draugs, gan arī priekšnieks:)
21.07.2011 17:25 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man liekas, ka man buutu super attieciibas ar teevu.....ja vien vinsh buutu dziivs...eh (t)
21.07.2011 17:27 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Esmu izskatā un arī daudzējādā ziņā raksturā tēva meita, bet attiecības ir, nu tādas... Mans tēvs ir skarbs un ass, un man arī bieži tiek uzbļauts, īpaši, kad viņš ir iedzēris. Pēc tam vienmēr nāk atvainojas, bet ar gadiem esmu iemācījusies viņu sev tuvu nepielaist, jo viņa rakstura iezīmes mani sāpina. Ja manā dzīvē notiek kas slikts vai labs, stāstu tikai mammai, viņa pēc tam ja nepieciešams, izstāsta arī tēvam.
Man ir aizdomas, ka tieši sarežģīto attiecību ar tēvu dēļ neesmu spējusi pa īstam atvērties un mīlēt vīriešus. Draugs man ir, bet es vienmēr ar kaut kādu distanci - ja nu sāpinās.
21.07.2011 17:33 |

Reitings 359
Reģ: 29.01.2009
Grūti definēt, kādas ir mūsu attiecības.
Labas, taču ir lietas, kas pietrūkst.
Dažkārt - grūti saprasties, jo ir cilvēks, kas uzskata, ka jebkurā situācijā viņam ir taisnība, valdonīgs, biznesa vīrietis. Agrāk vienmēr lika strādāt, vienkārša pasēdēšana - totāla slinkošana.

Nekad neesmu dabūjusi pērienu, tā vietā - morāli aizskarta, ne tikai es - bet arī pārējie ģimenes locekļi. Aizskar ar vārdiem. Ir lietas, kas tēvam ir nogulsnējušās zemapziņā dēļ vecākiem, kuri mazam darīja pāri, liedza daudz jaukus brīžus, kontrolēja uz katra soļa. Un lūk rezultāts.

Lai gan ir daudz trūkumu, es viņu saprotu,mīlu un ļoti cienu. Tēvs man ir iemācījis daudz labo un nepieciešamo, kaut vai - būt stiprai, nepadoties un cīnīties. Ne velti jau no bērnības mani dēvē par mazo visurgājēju . :-)
21.07.2011 17:54 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Mani vecāki dzīvo kopā, taču strīdos ar pilnīgi visiem! Pusaudžu gadi bija vistrakākie - tieši tētim. Un, iespējams, ka tieši tīņu vecums bija tas, kas iedragāja mūs attiecības, lai būtu jaukas tēva-meitas attiecības! :-/
Maziņa biju riktīgi tēta meita! (l) ;-)
21.07.2011 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits