Stils

Reitings 97
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes! Pieeju šai lietai nopietni un mani tiešām interesē Jūsu domas ;)

Tātad:

*Kāds ir Tavs stils? Ko tu valkā? Kas tev patīk?

*Kas Tevi iedvesmo? Kādas detaļas apģērbā tev patīk?

*Kas ir tas, ko tu vēlētos, bet nespēj atrast nevienā veikalā?

(Man piemēram patīk klasika, bet jābūt kaut kam, kas izceļas - kāda košāka krāsa vai kāds aksesuārs - bet kopumā jāizskatās visam tā, lai cilvēks izskatītos tā, lai var sajust viņa personību)!

Paldies! :)

20.07.2011 20:32 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
varu tikai pateikt, ka no apaviem vislabāk jūtos riktīgās converse kedās un neesmu spilgtu krāsu piekritēja. reti kurš apģērba gabals ir spilgts. piesaista tribal stils un cenšos to miksēt ar kko mūsdienīgu vai roķīgu. vsp garastāvoklis brutāli nosaka, ko vilkšu, un, ja apģērbs neatbilst garastāvoklim, tas to pamatīgi sabojā :D
21.07.2011 16:12 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
* Man nav noteikta stila, bet ikdienā ar draugiem man ir visvairāk uz sportisko. Ģērbjos tā, lai labi izskatās...

Bet kad kkur jāiet - darbs/ skola ciemos tad ir vairāk uz klasisko, bet košās krāsās. Vienmēr mana apģērbā ir kkas koš. Pārsvarā dodu priekšroku rozā. (Nu piemēram maiciņa, vai šortiņi, vai kleitiņa) Bet visa rozā neģērbjos :D

* Nezinu vai iedvesmo, bet bieži sekoju līdz kā ģerbjas Victoria Beckham un Eva Longoria (bet labāk patīk, kā viņa ģērbjas Mājsaimniecēs)
Detaļām nepievēršu uzmanību - vai nu patīk, vai nē!

* Visu atrodu, bet prasa ilgāku laiku!
21.07.2011 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)