vai kāda no jums ir lietojusi vitamīnus matu augšanas paātrināšanai? vēlētos šādus iegādāties, taču nevaru izlemt - kādus. varbūt varat ko ieteikt matu augšanas paātrināšanai?
Esmu lietojusi Perfectil un Hair Grow Formula 37 (tabletes), nu it kā rezultāts manāms ir, bet neesmu visu kursu izgājusi, tā ka neņemšos apgalvot :-D
esmu Anglijā, tāpēc ar to diždadžu eļļu kā ir tā ir…
Mēģināšu atrast! Paldies par padomiem, labprāt gaidu jūsu ieteikumus
Agrāk dzēru VITALIA Silica, tagad - alus raugu + visādas eļļas matiem, jau iepriekš minētā diždažu - tai skaitā.
Protams, rezultāti uz sitiena nebūs redzami . :-)
drogās redzēju matu ēļļas pa Ls 1.30iepakojumā,brūnā paciņā,pati tagad lietoju pret matu izkrišanu,bet redzēju arī augšanas stimulēšanai,jā ir efekts,vismaz tā vairs nelido ārā kā lidoja,tad nākamais ko paprovēšu no šīs sērijas,tieši augšanas stimulēšanai. Nosaukumu neatveros,bija 3.burtu kombinācija,pirku merķeļa ielas drogās,brūnā iepakojumā pa trim matu eļļas paciņām iekšā
Nu es biju lietojusi Fitoval,kas aptiekās nopērkams,īpaši nepalīdzēja,ja godīgi,mana problēma gan bija matu izkrišana(bet tās tabletes it kā arī augšanai). Kā sāku dzert zivju eļļu uzreiz labāk palika,nekrīt,spīd un āda arī labāka. :-)
Varu ieteikt labus un lētus vitamīnus, firma Dr.Saule vitamīni nagiem un matiem. Vnk ideāli bija, mati palika spīdīgāki, ātrāk auga.Visi izteica komplimentus, ko matiem lietoju utt., bet tas domāju bija no šiem vitamīniem, jo nekādus līdzekļus matiem nelietoju. Maksāja kādi 3ls aptiekā. :-)