Sveiki!!! Esmu nonākusi nepatīkamā situācijā. Man aizdomas kad vīrs mani krāpj ar man pazīstamu sievieti, bet kad atklāti ar viņu par to runāju vīrs visu noliedz.Varbūt varat kāda varat ieteikt kādus knifiņus kā lai no viņu to taisnību izvilinu.
Tad kad tā paziņa pie mums ciemojās vīrs viņu aplido un izpatīk visām viņa iegribām, tā sieviete ir viņa brāļa bijušā un man tik skaidro kad gribot brāli savest atpakaļ kopā. bet sanāk tā kad bieži pie mums ciemojas,vienu reizi viņus pieķēru maigojoties.Un kad viņa ir ciemos vīrs tikai viņai izpatīk un tik pērk visu lai tik pie mums būtu ballīte,lai tā sieviete ilgāk tusētos pie mums. Viņas klātbūtnē jau neizrādu lielo greizsirdību,bet nevaru tak visur viņus izsekot.
Ja jau viņš atļāvās maigoties, tad nepaies ilgs laiks, kad atļausies ko vairāk.
Es, savukārt, ātri palieku greizsirdīga, tāpēc, ja nu pieķertu pie kā tāda,uzreiz pamestu, lai cik nopietnās attiecībās būtu, jo ,manuprāt, galvenais ir būt laimīgai.
Un tu esi laimīga ar viņu?
Es tavā vietā nevis mēģinātu izvilināt vai vīrs tevi krāpj, bet aizdomātos, kāpēc tas tā notiek? Ar ko tā otra ir labāka nekā tu? Pievērsies vairāk sev un savam izskatam, uzvedībai, lai viņam nebūtu tevi jākrāpj.
Esmu 100% par to, ka pirmām kārtām, ja vīrs iet pa kreiti, vainīga ir pati sieviete.
Bet vīrs gan ir muļķis, ja gribētu krāpt kāpēc to nedara pa kluso? Tā lai tu to neuzzinātu?
Sviestaina situācija.
čīzas! :-D vairāk jau liekas, ka tu mēgini sevi mierināt, ka tas tikai tev nosapņots. pa pakaļu un no mājas ārā! ja reiz ir aizdomas, tad tam ir kāds iemesls... dzīve dēļ viena džeka neapstājas! pieķēri maigojamies un neko neteici?! es būtu tādu skandālu uztaisijusi, bet nu tev varbūt gribas takā pievienoties viņiem, nez... :-|
Nu es arī maigošanos uzskatu par krāpšanu- nav jau obligāti jāpārguļ.
Tā ka kādas vēl aizdomas vai krāpj, skaidrs ka jā un izskatās, ka nemaz nemēģina to īpaši noslēpt.
Piekrītu dzastinJ -"pa pakaļu un no mājas ārā! "
Ja mans vecis uz manām acīm un manās mājās, es jau cietumā par dubulto slepkavību sēdētu, kaut pati neesmu bez grēka! :-D
Un vispār, gudrs vīrietis tik uzkrītoši nekrāptu vai arī stulbi neuzvestos.
melnīte, bet protams vainīga ir sieviete! vienmēr, kad krāpj - sieviete neizpilda savu krustu - nav palaistuve gultā, pavāre pie plīts un kas tik vēl ne. jo izlaidīgu vīriešu uz pasaules nemaz nav!!
:D :D :D
es varu tik iesmiet par: kad vīrs krāpj
man ir aizdomas un pieķēru viņus maigojoties :D
ja jau esi pieķērusi, nekas vairs nav jāvilina ārā. vnk pati pieņem to kas notiek un tad izlem ko darīt
melnīte , man neliekas, ka vainīga vienmēr ir sieviete, jo ,ja piemēram, sieva mīl vīru, ir skaista, lutina u.t.t.
Bet vīram vairs nav jūtas pret viņu tik stipras un re, satiek kādu, viņaprāt, pievilcīgāku sievišķi. ;-)
Es tik un tā palieku pie sava, ka bieži vien sievietes, pēc ilgas kopā dzīvošas stipri palaižas, dzīvo tikai vīrietim, aizmirstot savas intereses, draudzenes. Augām dienām šmorē un berž māju, protams, ka vīrietim ar tādu paliks garlaicīgi... attiecības visu laiku jābūt "ekšenam", emocijām.
Un vispār domāju, ka agri vai vēlu gandrīz visi vīrieši iet pa kreisi.
ir jau arii taadi viiriesi, kuriem nekad nepietiks ar vienu cilveeku. paziistu taadu, kuram lai cik skaista nebuutu draudzene, vins cato inetaa ar citaam un ja kadu sarunaa arii tiekas. man skjiet vinam ir vienemer bijusas lieliskas meitenes, kuras tikai vins nav speejis noveerteet :-|
bet katra situaacija ir individuaala, un nenoliedzu ka ir gadiijumi kur piekraaptais pats ir vainiigs jo nav sniedzis dziivesbiedram to kas tam vajadziigs
Kā būtu ar, piemēram, Evu Longoriju? Viņa taču nenolaidās, bet vienalga krāpa. Ir tāda brunču mednieku suga, kam nekāda sieviete neliks neskraidīt pa labi, pa kreisi.