aij, man šodien emocijām bagāta diena, jāiziet vakara pastaigā ar sunčāru izvēdināt galva. :-|
Bet par laiku - es ap 11:00 biju Jūrmalā, un pēc kādas pusstundas visas debesis bija zilas, labi, ka aizbraucu :-) žēl tikai, ka peldiķi nepaņēmu, bet tāpat nocepinājos bik :-) :-)
Tagad laikam jāsāk jau gatavoties rītdienas pasākumam, laikam neesmu sen tik agri no rīta uz ballīti braukusi :-D
šši diena ir izgāzusies, ka nu :-/
man ir temperatūra 37,5 un es ne uz kādu kuģa pārtiju neesmu aizgājusi :%27-(
cūcība.
labi, ka draugam izdevās vismaz džeku sarunāt līdz, jo zin nav jau viegli atrast cilvēku, kurš vienā minūtē ir gatavs iet no mājas ārā uz party ...
a rīt tak man temp nebūs, ne?? :-/
kā ir ar to pārkaršanu?
Pipar! :-( Fiksi pa nakti izveselojies!! Nedrikst slimot!
Es ceru, ka Tu esi parsildijusies saulite un no rita viss bus chiki!! Turu ikshkjus!
njamsi, es pedejoreiz 8 norita izbraucu uz balliti, kad draudzenes sicim bija kristibas - ari Cesis starp citu, tad mes 8:15 jau sakam triekt Jageriiti pa celjam! :D Bij laab! :D
Pipar, Tev varbūt tas pats, kas man bija?! Tev galva nesāp? Esot vīruss tagad. Tu tik veseļojies un nedomā par to :)
Man plānā rīt nedzert :-D Tad jau redzēs kā beigsies :-D
Burvīga diena izvērtās,kuru noslēdza pelde saulrietā,upes krastā sanāca arī nedaudz pasauļoties.Pārējo dienas daļu gan pavadīju mājās,bet tā kā bija atnācis ciemiņš,jaukā kompānijā.
Rītdienai vēlos tādu pat lauku kā šodien,lai pie ezera varu sauļoties,lasīt Playboy un piknikot. Vakarpusē esmu ielūgta ciemos,tikšu pie dāvanas no tālas,tālas zemes.
čau! :)
nezinu jāpasakās jaunajai enerģiskajai mūzikai telefonā, kad minot dziedāju līdz, vai tam, ka jau pieradu.. nu jau arī 12 km atpakaļceļš no darba liekās īss un viegls.. (l)
varētu kkur vēl aizlaist.. bet navjau kur īsti :D līdz Chrissy pārāk tālu būs :D :D :D
ehh, visi draugi/paziņas ballējas pa Zvejnieksvētkiem, bet es sēžu mājās. Kāpēc? Nezinu. Pēdējā laikā neko negribu, labprāt neizeju no mājām. Ceru, ka drīz tas pāries.. ļoti ceru. :)