Zinu zinu, man bija tā pat. ;-) Labprāt vēlreiz izdzīvotu to dienu no jauna, tikai to pirmskāzu drudzi ar gatavošanos gan vairs negribētu :-P :-D
Gredzentiņš netraucē?
man ir tiiik patīkams nogurumiņš |-)
visu dienu pa Mežakaķi un Siguldu nodzīvojos! Tas Kaķos, es jums teikšu, viena laba štelle :D bet 2 posmus pirms pēdējās trases beigām es sapratu, ka nevarēšu tos pieveikt, un viens normāl paskata instruktors mani mīļi nolaida pa trosītēm zemē :D
Super, ka aizbraucu uz ezeru! Pasaulojos un kartigi izplunchajos pa udeni! (l) Tagad tik patikams nogurums, ka nezinu kaa lai sanjemas visiem majas darbiem, kas jaapdara...
P.S. Shodien sapratu, ka zinu, ko atbildet uz sievieshu jautajumus - kur atrast smukus un forshus virieshus! :D
Veloveikalos un veloservisos! Vismaz cik ir buts Burusporta un Xsportaa - super puishi tur strada! :) :)
tikko atnācu mājās. kā no rīta izgāju no mājās, tā tikai tagad atnācu. šodien laukos Zvejniekdiena, notika sporta spēles, man vajadzēja tiesāt pludmales volejbolu. tagad esmu sarkana, nedaudz sūrst. man uz kādu laiku ir jāaizmirst par lēcām, jo brilles ir nenormāli iesauļojušās :D
tagad ēdīšu melleņu kūku un skatīšos tv
Ehh baigā škrobīte, ar draudzeni bijām sarunājušas vienu, bet viņa izdomāja, ka darīs kaut ko citu un es netieku līdzi, tā es paliku te viena. Baigā škrobe, biju domājusi, ka vismaz kaut ko sanāks padarīt šodien :-(
diena šodien izdevusies, esmu apmierināta ka neslinkoju pa mājām-biju peldēties no rīta, tiko kā cēlos tā vēlos uz ezeru, pēcpusdienā gāju ar muteri mellenes lasīt, daudz nebija bet vienai bļodai ar pienu sanāca, nu biju aizmirsusi cik tas ir nereāli gardi :-D vel sauļojos no 12-14 un tagad mans dupsītis un kājas aizmugurē ir tikpat tumšas kā priekšā, a to priekša brūna, pakaļa balta :-P