Cik gan dažādi ir cilvēki!
Es nekad nedraudzētos ar cilvēku, kas man liek saprast, ka mana gaume ir garām (pat ja tā tiešām ir) vai kas man pārmestu, ka runāju to, kas katrā mirklī uz sirds. Un vispār, ja man būtu kāda draudzene no iepriekš minētajām un man uzdirstu kaut ko no iepriekš rakstītā- pēc šādiem teikumiem viņas vairs nebūtu manas draudzenes.
Atbildēšu pēc punktiem:
1) Kāda tev starpība, kas to somiņu taisījis- ķīnietis ar līkām rokām vai izsmalcināti dizainera meistari (es nesekoju līdzi brendiem, man pie kājas tie, tāpēc neesmu droša, vai manā skapī arī nav kāds feiks- lietas izvēlos pēc patīk/nepatīk principa, nevis šiltītes vai oriģināluma dēļ)? Ne tev tā soma jānēsā, ne nepamatoti jāslavina. Jebkurā lietā var atrast kaut ko labu- varbūt tai somiņai skaista krāsa, forma, detaļa un ja nekas no tā-varbūt var kaut ko labu par izmēru pateikt, ka ērta tādam un tādam gadījumam? Vai tad, ja jūsu draudzenēm ir neskaista seja, jūs to viņām katrreiz atgādināsiet? Nu nē, izcelsiet taču to labo, skaisto, kas viņā ir. Tieši tāpat ar lietām. Jums taču arī nepatiktu, ja par jauniegādāto kleitu draudzene pateiktu, ka lielākas šausmas savā mūžā nav redzējusi. Gaumes ir atšķirīgas un ne vienam tā nav pareizāka vai nepareizāka, labāka vai sliktāka. Ja tev tik dikti nepatīk viņas stils- varbūt vienkārši ar viņu nedraudzējies?
2) Uz nerviem krīt tāpēc, ka tev skauž. Nu lai tak runā un tīksminās par ko grib. Ja tevi tas traucē un neliekas pieņemami- nedraudzējies ar viņu!
3) Tā gudrākā, nopietnākā draudzene nevis ir aizņemta, bet negrib tev veltīt pietiekami daudz laika. Tās visas ir tikai atrunas, ka ģimene utml. Gan jau viņa ir pamanījusi, ka esi skaudīga, uzskati, ka tev labāka gaume par citiem (lasi:iedomīga) un tāpēc pieklājīgi izvairās.
Padoms- par draugiem jāizvēlas tie cilvēki, kas tev nekrīt uz nerviem un kas no tevis neizvairās. Tad nebūs tādas tēmas jācep. Bet ja godīgi- tu pēc šādas tēmas neliecies gudra un nopietna, ja tev ir tik liels pārdzīvojums, ka kāds nēsā feiku. Vai nav vienalga, ko citi nēsā? un jautājums- vai viņa vispār zina, ka tas ir feiks kādam brendam nevis vienkārši glīta somiņa?