man ir ļoti izturīgi mati,viņi ir tikuši krāsoti pat 4 reizes vienā dienā,kamēr dabūju toni.
par balināšanu vispār nerunājot :-D
laikam man tādi paši kā Gemini :-)
skaties pati,vari krāsot uzreiz,tikai nežēlo maskas,balzamus,serumus..ļoti baro viņus :-)
nu es vnk izbalināju un īpaši nepatīk..tas dzeltenīgs un bisku rižs rezultāts...nu un šodien nosecināju ka tagad gribu krāsot sarkanus...tik nevaru saprast kad varu viņus krāsot .. :-O
es arī pirms nedēļas izbalināju no brūniem sanāca dzeltenoranži, laidu pa virsu tonējošo balzāmu, bet tāpat tas dzeltenums sit cauri, tapēc domāju krāsošu tagad ar kādu platīnsudraba toni lai iegūtu vēsi blondus :-)
agrāk kad frizētavā balināju tad vienā dienā gan balināja gan krāsoja.
Es zinu, ka man vnk nervi neturētu kādas 2 nedēļas staigāt apkārt spoka paskatā! :-D Es vienmēr izvēlos krāsot uzreiz un man liekas, ka nav nekāda atšķirība tam laika periodam starp krāsošanas reizēm.. tāpat jau mati sabojāsies no daudzām krāsošanas reizēm! :-/
Neliete, vo vo :-D es tagad ciešos ar sakostiem zobiem, īpaši cilvēkos nerādos, bail ka ar pirkstiem rādīs :-D pie pirmās izdevības kā tikšu līdz drogām tā ķeršu krāsu .