Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pauze 2 ?

Reitings 38
Reģ: 25.05.2011

Tikko izlasiju diskusiju par pauzi attiecibas.. Tas man lika aizdomaties par manu situaciju, tatad dzivojam kopa, sanak pastrideties, pakasities, bet tas jau man skiet normali, bet sodien mans draugs pazinoja, ka veletos dzivot atseviski, ka sakam dzivot kopa parak atri un, ka vins grib, lai ir ta ka bija kadreiz, tikshanas, randini, pukes utt..Es vinam teicu, ka ta ka bija kadreiz nebus nekad, un vai tikai tas vienkarsi nav beigu sakums, bet vins teica, ka ne, ka loti mani mil un grib but kopa. Es domaju, varbut vins jutas parak ierobezots, ka nevar darit kad un ko grib..Bet varbut tas ari ir beigu sakums..? ko Jus par to domajat?

05.07.2011 04:12 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Ja puisis ir tā ierosinātājs,tad man tas liekas aizdomīgi (s) Ja tiešām mīl un tā,tad nebūtu vajadzīga tā pauze,jo randiņu sajūtas var tāpat uztaisīt - pēc darba/skolas satiekas,kaut kur aiziet,puķes,pasēdēšana,pastaigas...
05.07.2011 04:20 |

Reitings 11
Reģ: 21.11.2009
Izklausās, ka viņš nevis Tevi mīl, bet drāzt tevi mīl. Un tās ir divas atšķirīgas lietas. Sorry, par rupjību! Bet, protams, priekš kam gan rūpēties un uzņemties atbildību par tevi un kopīgu saimniecību, ja var vienkārši satikties, dabūt seksu un pēc tam staigāt kur grib bez nekādiem ierobežojumiem?!?! Katra bezatbildīga vīrieša, kurš negrib nopietnas attiecības, sapnis. Es tavā vietā pati savāktu viņa mantiņas un pateiktu, ja jau viņš tā vēlas, tad uz priekšu! Tās IR attiecību beigas. Un tu kā brīva meitene turpmāk vari staigāt kur un ar ko vēlies. Domāju, ja viņam tiešām ir nopietnākas jūtas pret tevi un tās runas bija tikai kaut kāds neliels īssavienojums viņa smadzenēs, tad viņš no šāda teksta pats noraustīsies un atteiksies no tādas domas. Bet, ja vēlies, protams, vari uzturēt ar viņu attiecības, kurās viņš nāks, kad sagribēsies un ies prom, kad atkal būsi apnikusi...
05.07.2011 05:08 |

Reitings 66
Man atkal muļķīgi liekās, ka tad, kad sieviete nav gatava uzreiz kam nopietnākam vai pārdomā vai nebija par ātru sākt dzīvot kopā utt. tad viss ir kārtībā un viņa ir tikai piesardzīga, bet tikko kā vīrietis par kaut ko tādu ieminās, tā visas sāk kladzināt par to, ka viņš ir slikts un noteikti grib laist pa kreisi un kas tik vēl nē. Nedaudz muļķīgi, ne? Vīriešiem nav tiesību arī kaut ko līdzīgu domāt vai just? vai arī ir kaut kāds man nezināms fakts, ka vīrieši uz to nav spējīgi?
05.07.2011 05:18 |

Reitings 5119
ļauj skriet, ja gribēs - atnāks atpakaļ. ja ne - nevajag tev viņu.

viss pavisam vienkārši.
05.07.2011 05:30 |

Reitings 11
Reģ: 21.11.2009
Bet sākumā tak bija gatavs kam nopietnākam, taču tad saprata, ka tomēr ne. Manuprāt, tas nozīmē, ka nav gatavs tieši ar konkrēto cilvēku šīs konkrētās attiecības, un - nekad arī nebūs. Attiecībās nevar iet soli atpakaļ, tāpat kā nevar rīt palikt par dienu jaunāks, nevis vecāks. Izlikties, ka kopā vēl neesam dzīvojuši, bet turpināt iet tikai uz randiņiem...Tas tāpat kā - aizmirsīsim, ka torte jau ir izcepta, vēlreiz to samīcīsim un liksim cepties atkal, varbūt sanāks garšīgāka.. Un tas viss attiecas gan uz meitenēm, gan džekiem. Ja meitene būtu ko tādu piedāvajusi puisim, lieta no tā nemainītos.
05.07.2011 06:05 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ar dzīvošanu kopā tiešām nav ko steigties, manuprāt tik jauki ir paildzināt to randiņu procesu, ilgoties pēc otra, domāju vismaz gads no iepazīšanās līdz dzīvošanai kopā ir minimums.
Tas, ka jau ir šāda situācija ir skumīgi, bet ir pietiekoši daudz piemēru kam pauze ir bijusi pauze nevis šķiršanās un tā ir tikai sakārtojusi attiecības. Nevajag visu pieņemt tik negatīvi.
05.07.2011 10:40 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Nu ja baigi ir nocietusies, tad jau var ari atrak. Bet citadi - iespejami ilgaka pauzite ir forsi - piekritu Gurri.
05.07.2011 10:47 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Morgan - viirieshiem, protams, ir tiesiibas to dariit, tikai lieta ir taada, ka viirieshiem ir citaadaaka domaashana, vinji ir citaadaaki, nevar saliidzinaat sievietes domashanu ar viiriesha, jo darbiibas peec tam var atshkirties...
05.07.2011 13:18 |

10 gadi
Reitings 3781
pēc manas pieredzes tas ir beigu sākums, pēc tādas pauzītes izšķirāmies, katrā ziņā neko labu tas nenozīmē lai arī ko viņš teiktu.
05.07.2011 14:51 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nezinu, cik laika pagāja kopš sākāt dzīvot kopā, bet taisnība ir Tavam puisim tajā,ka randiņu periods ir jāizbauda.
Un to var atgūt, varbūt tas ir atkarīgs no katra paša.
05.07.2011 14:56 |

Reitings 2258
Tas nozīmē visu to labāko! Jūs beigsiet viens otru mocīt. Man arī tā bija iepriekšējās attiecībās, ka likās, nē man vinu vajag utt., kad aizgāja džeks, panēma pauzīti, man atvērās acis, ka vienai ir superīgi un padzīvojot viena sapratu, ka turējis kopā mūs tikai pieradums un pēc laiciņa jau biju ļoti mainījusies uz labo pusi un biju atvērta jaueniem piedzīvojumiem :)
07.07.2011 00:51 |

Reitings 104
Reģ: 16.11.2010
Par to pauzi, mēs sapratām, ka mēs nemaz neievērojām to pauzi, tāpēc no pirmdienas sakām pauzi atkal, bet viņš tāpat nevarēja iztikt man nezvanot, vakar viņu nolamāju par to, ka viņš man pauzes laikā zvana un raksta. Lai to vairs nedara.
Tas vai pauze līdz ir atkarīgs no cilvēka un man ir tā pati situācija, ka sasteidzām visu un uztaisījām pauzi pirms dzīvošanas kopā. Viņš manuprāt sajutās ierobežots un viņam vajag dot laiku. Vienkārši dod laiku un lai viņš pa to laiku padara ko grib, tāpat kā tu. Ātri vien atskries atpakaļ.
07.07.2011 03:42 |

Reitings 104
Reģ: 16.11.2010
Ā, vēl es viņam vakar piedāvāju vnk beigt pauzi, šķirties, miers un iet katram uz savu pusi, bet viņš atteicās. Nebija apmierināts ar manu šādu piedāvājumu.
07.07.2011 03:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!