Čau meitenes! Ja jums kādreiz uznāk tā sauktās rīšanas lēkmes,vai vienkārši izrīšanās, cik daudz, un ko Jūs parasti ēdat, kā pēc tam jūtaties un rīkojaties?
Man dažas dienas pirms mēnešreizēm uznāk liela apetīte,kad īsti nav sāta sajūtas.Tad arī ēdu. Nu bet par rīšanu es arī to nenosauktu,vienkārši apēdu vairāk kā ikdienā :)
Pēc tam atkal man ļoti maz gribās ēst,tapēc viss normalizējas.
uj ja uznak tad varu apēst daudz,man garšo ēst :-D pēc tam neko nedaru, vārtos pa gultu: es nekad vairs tik daudz neēdīšu, bet pēc stundas jau atkal kko ēdu :-P
bieži. parasti tad ar draugiem ejam uz čilli picu 8-) viss kā jābūt. sākumā salāti, tad siltais ēdiens un tad deserts. ja nepietiek, tad parasti ir 25cm lielā pica vēl virsū :-D un tad es parasti braucu mājās ar attaisītu bikšu pogu :-D neesmu novērojusi vai tas man ir tāds rituāls pirms reizēm, bet gadās tāda konkrētā izrīšanās kādu 1x vai 2x mēnesī.
Leekmes neuznaak, bet reizeem sakaarojaas kaut ko neveseliigu. Ja sakaarojaas, tad arii nopeerku un apeedu un sevi par to nesaustu, jo visaa visumaa esmu tieva un par figuuru man iipasi nav jaauztraucaas.
Man rīšanas lēkmes uznāk kad ir slikts garastāvoklis vai stress. Tādos mirkļos ēst varu jebko, bet protams, vislabāk kaut ko saldu, jo īpaši tortes un kūkas. :-D Ēdu tik cik lien. A kā vajadzētu justies un rīkoties? Neko savādāk kā pēc normālas ēšanas nedaru.
Uznāk - tad, kad ir nomāktā garastāvokļa, skumjie periodi. Es kaut kā neizprotami mēģinu sevī kaut ko tukšu aizpildīt ar ēdienu, kamēr liekas, ka jau pa ausīm nāks ārā. ;-) Ko parasti ēdu? Būtībā visu to, kas man garšo, neskatoties uz kcal. Ja nav tas, kas garšo - tad to, kas ir. :-P
Man tādas regulāri, jo ļoti patīk un garšo ēst! :) Ja tā ir PMS rīšana, tad varu saēsties pat to, ko ikdienā nemēdzu ēst-jūtos pieēdusies visai ātri, bet tikuntā nemitīgi virinu ledusskapi un meklēju tajā ko jaunu :-D