Nu principaa,par USA doma bija mana,jo es kategoriski pateicu,ka nebraukshu ne uz UK,ne Vaaciju vai kur nu veel Iiriju "Latvieshu iemiiljotaas zemes" :D nepaarprotiet,bet es nevaru paciest Latvieshus jau latvijaa,kur nu veel aarzemees.
Tad nu saaakaam mekleet jau laiciigi pilseetu,bija doma arii par LA,bet tur jau nu ir cenas,ja iiree,ka slaveniibas knapi var atljauties :D nu taadas,mazaas :D
Lai vai kaa,domaaju jaapameklee kaut kas leetaaks tajaa pashaa Kalifornijaa netaalu no Los Angeles.. Vualla - San Diego :)
Dziivot kur,bija atrast.. ticiet vai nee,pats vieglaakais ;D
Jo mees arii skatiijaamies,kaadas tur ir vieteejaas bandas,kuros rajonos,lai nesanaaktu suudi.. Ja taa paskataas,katraa US pilseetaa ir,tapeec jaasazinaas,jaanoskaidro policijaa - kurus vinji pienjem,kurus ne.. nu nevis bandaa,bet savaa rajonaa :D
Shobriid dziivojam ljoti jaukaa rajonaa,ne klusaa un mieriigaa,bet cilveeki vienreizeeji,man jau patiik ka melnaadainaas peeta manus matus & struktuuru un tas vinjaam liekas kaut kas forsh.. (l):D
LA ir mieriigaak,bet NY,OAK,TX laikam ir visstrakaak.. San Diego arii viens no trakajiem huudiem bet nav tik traki. Man melnie patiik un nekas nav pretii pret bandaam,kameer mani nepiespiezh tajaa buut. Un jaa,gjimene arii apmierinaata.
Bail nebija doties,jo taa ir vieniigaa valsts kuraa es varu dziivot un justies labi. Un nee USA ir tieshi taa vieta kur neskataas kas tu esi peec tautiibas,jo tur tach ir visaadi. UK gan ir traki,man drausmiigi nepatiik taa valsts kaa taada.