Taam kuras ir aarpus LV.

Reitings 172
Reģ: 25.06.2011

Labvakar! Jau 3o dienu esmu prom no Latvijas,visu laiku noliku tos,kuri brauc prom,ka nekur nebuus tik labi,utt..Bet mani arii dziive piespieda,tikai man ir ljoti paveicies,visa gjimene ir ar mani!

Un man te patiik TIK LJOTI,ka vairs negribu atgriezties Latvijaa,lai gan miilu ljoti :)

Varbuut ir kaada kura jau gadiem dziivo aarzemees,un maajaas nepietruukst? :)

Plus,man ir lielisks darbs,iireejam VIENREIZEEJI SKAISTU maaju,es vienkaarsho jutos kaa debesiis,Latvijaa arii var iziireet skaistu maaju,bet tu taapat jutiisies kaa jau Latvijaa,tizli.

Ir kaada kura taisaas braukt prom,un uz kurieni ir doma? Cik ilgi paliksiet? :) Pastaastiet kaa jums iet.

02.07.2011 02:51 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Šaufele
Tas saulainums un siltums nāk komplektā ar 1) daudz lielāku infekciju skaitu, jo tur pieklibo higiēna un nav sala, kas tos baciļus un kukaiņus izsaldē;
2) hiperemocionālajiem cilvēkiem, kam emocijas šķīst uz visām malām un kam vārds laiks, precizitāte ir sveša lieta;
3) daudz visādu čurkveidīgo, kam ļoti patīk visos iespējamos veidos krāpties.
02.07.2011 12:49 |

Reitings 172
Nu principaa,par USA doma bija mana,jo es kategoriski pateicu,ka nebraukshu ne uz UK,ne Vaaciju vai kur nu veel Iiriju "Latvieshu iemiiljotaas zemes" :D nepaarprotiet,bet es nevaru paciest Latvieshus jau latvijaa,kur nu veel aarzemees.
Tad nu saaakaam mekleet jau laiciigi pilseetu,bija doma arii par LA,bet tur jau nu ir cenas,ja iiree,ka slaveniibas knapi var atljauties :D nu taadas,mazaas :D
Lai vai kaa,domaaju jaapameklee kaut kas leetaaks tajaa pashaa Kalifornijaa netaalu no Los Angeles.. Vualla - San Diego :)

Dziivot kur,bija atrast.. ticiet vai nee,pats vieglaakais ;D
Jo mees arii skatiijaamies,kaadas tur ir vieteejaas bandas,kuros rajonos,lai nesanaaktu suudi.. Ja taa paskataas,katraa US pilseetaa ir,tapeec jaasazinaas,jaanoskaidro policijaa - kurus vinji pienjem,kurus ne.. nu nevis bandaa,bet savaa rajonaa :D
Shobriid dziivojam ljoti jaukaa rajonaa,ne klusaa un mieriigaa,bet cilveeki vienreizeeji,man jau patiik ka melnaadainaas peeta manus matus & struktuuru un tas vinjaam liekas kaut kas forsh.. (l):D
LA ir mieriigaak,bet NY,OAK,TX laikam ir visstrakaak.. San Diego arii viens no trakajiem huudiem bet nav tik traki. Man melnie patiik un nekas nav pretii pret bandaam,kameer mani nepiespiezh tajaa buut. Un jaa,gjimene arii apmierinaata.
Bail nebija doties,jo taa ir vieniigaa valsts kuraa es varu dziivot un justies labi. Un nee USA ir tieshi taa vieta kur neskataas kas tu esi peec tautiibas,jo tur tach ir visaadi. UK gan ir traki,man drausmiigi nepatiik taa valsts kaa taada.

02.07.2011 14:23 |

Reitings 172
Un par to dziivi un darbu.
Mekleejaam vienkaarshi caur "real estate" US portaaliem,kur iziiree maajas San Diego.
Un jaa.. kraajaam laiciigi jau naudu,kapitaals gan vajadziigs liels,ja iipashi visa gjimene brauc. Varat saukt muus par trakiem,bet aizbraucaam pilnigii uz dullo,nu tikai to maaju sarunaajaam. Nebija ne darbs,ne kaa.. US manupraat ir vissvieglaak. Ariii caur sludinaajumiem,taapat apstaigaajot firmas,izgliitiiba nav nekaada dizhaa - Videejaa profesionaalaa,bet es atradu darbinju SPA salonaa,par "apkopeeju" lai gan man nav jaatiira nekas,to dara cita,man vienkaarshi jaanomaina dvielji,ja kaada naak uz kaut kaadaam piena vannaam,man ir jaasagatavo. Darbs ir viegls un maksaa pat ljoti labi. Esam 4 cilveeki un pagaidaam tikai braalim nav darba. Bet mums trijiem algas ir tik labas,ka pietiek iirei un veel uj uj uj paliek :) Un taa nav veiksme,Amerikaa ir ljoti forsha tauta bez aizspriedumiem.

02.07.2011 14:30 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
A tu kā vīzu dabūji? to zaļo karti?cik ilgi gaidīji?
02.07.2011 14:57 |

Reitings 172
5 meen.
02.07.2011 15:33 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Kā var pēc 3 dienām jau spriest par samaksām un tēriņiem kopumā,ka pasaki,ka vēl uj uj uj pāri paliek?
02.07.2011 15:38 |

Reitings 606
Reģ: 17.04.2011
Vai kādai ir kādas atsauksmes par Huddersfieldu UK?
Vai arī University of Salford, University of Central Lancashire, University of Derby?
02.07.2011 15:47 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es ne pa ķeksi,bet gribēju pateikt,ka pozitīvā nozīmē apskaužu tās,kuras dzīvo ASV.vnk šķiet,ka tiešām varētu būt forši tur dzīvot. :)
02.07.2011 15:53 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Pilnigi tev pievienojos, es ari pirms neilga laika pametu Latviju un, jau ierodoties sava jaunaja mitnes vietaa, zinaju, ka te vairs neatgriezisos. Kops ta laika esmu mainijusies pilniba, ieguvusi dveseles mieru, sakartojusi veselibu, dzivoju briniskigaa vietaa juras tuvuma, te ir skaista daba, tagad man ir labi apmaksats darbs, nu jau mekleju izaugsmes iespejas, macishos vietejo valodu utt. Tas sakuma kapitals, ko aiznemos no gimenes un jau esmu atguvusi ar uzviju, bija lielakais ieguldijums sevii visa mana lidzshinejaa dzivee :-)
02.07.2011 17:06 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Te nav kāda,kura studē bakalauru ASV?
02.07.2011 17:19 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Nu 3 dienas laikam tiešām ir pārāk ātri, lai runātu par savām sajūtām jaunajā vietā.
Dzīvoju neLatvijā jau vairāk kā gadu, man te patīk un uz Latviju gribas aizbraukt, jo tur ir ģimene, mani mīļie mājdzīvnieki un draugi.
02.07.2011 21:59 |

Reitings 89
Reģ: 03.06.2011
Ak, meitenes, es jūs tā apskaužu un apbrīnoju par jūsu drosmi un izturību. Es jau sen gribu prom no Latvijas, bet nevaru saņmemties. Plus man te ir arī diezgan labs darbs. Bet nu nepatīk man te, ļoti nepatīk. Bet baidos nedaudz no pārmaiņām un jaunas dzīves :( Kā lai saņemās?
02.07.2011 22:11 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
IngaM22 - Man Latvijaa arii bija labs darbs, bet tagad Irijaa man par to pasu darbu maksaa 3x vairaak un ir arii ceriiba, ka pensiju maksaas. Te gan netaisos paaraak ilgi palikt, bet Latvijaa arii diezin vai atgrieziisos.
02.07.2011 22:25 |

Reitings 172
Carmela,nu tas taa kaa logjiski pareekjinot,mums ir officiaalas algas un zinam cik kur jaamaksaa. lol
02.07.2011 22:50 |

Reitings 312
Reģ: 04.07.2011
Nu ko,es arī pēc pāris dienām dodos prom ar vienvirziena biļeti.
Es pat nezinu kā ir vairāk - nenormāla uztraukuma vai patīkama satraukuma. :-)
Katrā ziņā man ir pie kā doties un mierinu sevi ar domu,ka jaunas iespējas,iespaidi,kaut ko mainīt dzīvē - tas viss dod neatkartojamu pieredzi.
04.07.2011 13:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits