Sveikas!
Šoreiz rakstīšu savas draudzenes vārdā,mēs pa abām netiekam skaidrībā un tad nu-vajadzētu vēl kādus sieviešu dzimuma viedokļus/domas! :-)
Situācija tāda,ka mana draudzene satiekas ar puisi un pamazām iet uz attiecību veidošanas pusi.Viņš vairs ar savu meiteni nedzīvo kopā,lai gan ir kopīgs dzīvoklis,kurā tā meitene dzīvo,tāpēc abiem sanāk saskrieties,lai iedotu viņai naudu pa īri,kamēr līgums beigsies!Tad nu viņš bija manai draudzenei stāstījis,ka viņa esot baigi mainījusies - atradusi darbu,māja tīra,vairs nekādas dusmu panikas neceļ,kas un kā utt.Mainījusies meitene uz labo pusi un viņš varot daudz pozitīvas lietas nosaukt lielos vilcienos par viņu!Pati arī esot sākusi uzvesties kā cilvēks!
Draudzene uzsmēja - tad jau viņa drīz būs eņģelītis tavās acīs, uz ko viņš atbildēja - protams! Es teikšu-diezgan divdomīgi...
Kad man draudzene šito pastāstīja,drusku apstulbu un abas sākām domāt-nez,puisis to bija domājis tiešā vai pārnestā nozīmē?Kā jums tas izklausās?
Protams,vajadzēja viņam pašam to pajautāt,bet nu-zinu,ka arī meitenēm te ir spici prāti un laba loģika! :-)