Mademoisell es ieksheji pat pateicu,yesss vina pelmenjus neapeeda tomeer (l) :-D
itkaa sakot ka 6h pat pirms atslodzes vajagot eest liesu eedienu lai organismu sagatavotu atslodzei ;-)
Nēģerēn, uii, klausos tik dažādu mūziku, ja paķer, tad paķer. Nav noteikta stila mūzika manā playlistā. Ir gan alternatīvie, gan roks (gan klasiskais, punk, smagais), jazz, r&b arī parādās, gan pa retai pop dziesmai, tad kāds šlāgeris. Izteikti nepatīk tikai country mūzika.
Mademoisell es eedu vajpiena biezpienu,paniņas dzeru vai nu rīsus ar dārzeņiem izvāru,kkaa taa :)bet jasaka shitaa atslodze man ies secen jo 5dien uz Dz.dienu jaiet un nevareshu neattureeties no glāzītes alko :-D :-D
Diena bija normāla, varēja būt labāk, bet nu neko vairs neizmainīšu.
Nedaudz sadusmojos uz priekšnieci.
Visu vakaru skatījos seriālu un ēdu ķiršus.
Sāp gudrības zobam smagana, cerams, ka drīz pāries un nebūs jāapmeklē zobārsts.
Nedēļas nogali izbaudīšu kopā ar draugu un, iespējams, brauksim ciemos. Beidzot draugam beigsies šis komandējums un sāks atkal strādāt LV. Neciešu, ka viņam ir jābrauc prom :-/
Labvakar.
Tikko atbraucu mājās, biju ciemos pie mammas. Papļāpājām, samīļoju viņu kārtīgi un novēlēju laimīgu ceļu, jo rīt viņa dodas ceļojumā.
Šodien turpināju iekārtot biroju un baudīju to, ka priekšnieks ir prom :D
Rīt man ieplānota kino pēcpusdiena ar kādu ļoti foršu dāmu :) Jau tagad nevaru sagaidīt. Ceru tikai, ka nebūs ļoti karsti (t)
Heartkiller
Kādu grāmatu izvēlējies?
Man ari tā ir, kad ieeju grāmatnīcā, ātrāk par pusstundu es nekad ārā neeju,jo es apstājos pie grāmatu plauktiem un katru, sev interesējošo grāmatu apskatu, izlasu aizmugurējo anotāciju un tad man beigās ir vairākas favorītes, un tad ir grūtākais uzdevums izvēlēties vienu to labāko, no manis atlasīājām, ja ir vairāk naudiņa tad ņemu visas vai divas :D
vāvere ir panikā, es arī Tevi apsveicu (l)
man jūlijā horoskopā rakstīts, ka, iespējams, saņemšu bildinājumu vai precēšos.
Precēšanās atkrīt. Par bildinājumu vēl var cerēt :-D
man viss labi. atskaitot to, ka konfliktēju ar sevi par kādu lietu. kā arī nevaru pierast, ka agri jāiet gulet, lai agri varētu piecelties. pietrūkst man manas naktis.. bet tas laikam sīkums.