Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

es ar paraudashu..

 
Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010

ehh..laikam jau kkur ir jaizliek tas emocijas, citadi ta vairs nevar:(

ar savu puisi bijam jau vairak ka 4 gadi kopa, bet jau nedelju vai divas skirusies.. nezinu ka citi spej pardzivot, bet man ir tik gruti. laimigie tie cilveki, kas spej saprast, kad peksni nemil vairs otru cilveku, vismaz vieglak tiem cilvekiem.

Vismaz draugs(bijusais) pateica, kad nemil mani vairs, bet spej but ka vnk draugs man, nesaprotu, ka kko tadu var iedomaties!Ta itka man vina draudziba vajadziga. Nesaprotu, ka viena mirkli ta viss var peksni mainities!

Mums bija menesis atvalinajums kjip, bet abi neizturejam,jau pec mazak ka nedeljas uzraxtija man, tad vins vaino, kad es vainiga, kad vinam neliku mieru un iztrauceju to menesi, bet vins jau pirmais man uz varda dienu uzraxtija ne jau es!

Ehh.. es varbut esmu tgd haotiska, bet nespeju savas domas un izjutas kontrolet...

Vissmiekligakais ir tas, kad vins teica ka kamer es vinu neuztversu ka parastu draugu netiximies, bet aizvakar zvanija nakti un teica, lai braucu pie vina(kjip miljakie)..vajadzeja jau ta pat aizbraukt paris mantam pakal, bet nju tas nebija ka miljakie, bet gan ta itka kopa atkal butu, visu dienu nogulejam, skatijamies filmas, bijam viens otru samiljojusi, biju pa nakti pat palikusi. un tad vins pateica, ka ar manim ir labi kopa, bet nepatikot kkas mani(nav svarigi).. vins pateica ar tadu stilu, kad nav vienaldzigs, bet sodien atdevu atslegas vinam, jo darba bija jabut, bijam pusdienas, bet kad vakara skype uzraxtiju, vai mes ka miljakie varam ari kadreiz kkur aiziet(ar tadu izteiksmi, kad ari es vinu varetu kur aicinat, bet vina atbilde bija - ludzu neuzbazies man . sliktak buus - es vnk nebiju domajusi, kad sis ta atbildes, es vnk zinu, kad vins man atkal zvanis..

es zinu, kad es pec muljkjes izklausos, bet cilveku milot neko nevar padarit, daru tadas muljkjibas ko kadreiz teicu - nekad ta nedarishu! neskriesu pakalj, lai pats skrien! bet redz ka dzive notiek:(

27.06.2011 22:54 |
 
Reitings 100
Reģ: 29.01.2009
Izdari sev milzu pakalpojumu - laid vaļā. Es tieši tāpat esmu ņēmusies sazin cik mēnešus agrāk un - guess what - vienalga nekas nemainījās. Tas ir vienkārši gadījums no sērijas "pats negrib, bet citiem arī nedos". Attiecības viņš negrib, bet laist vaļā atsakās, pa 4 gadiem jau cilvēki viens pie otra pierod un tīra šķiršanās ne vienmēr ir iespējama. Bet nu ja Tu ļausi, viņš šādi Tevi pačakarēs, Tu pārdzīvosi vēl vairāk un galu galā viņš atradīs kādu citu, a Tu pa to laiku būsi tikai cerējusi, ka viss būs kārtībā.

Saņemies, viss, kas notiek, notiek uz labu. Ja neizdevās ar šo, izdosies ar kādu labāku! :)
27.06.2011 23:04 |
 
Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
tipsyy paldies, bet nju censos aiziet, bet tik gruti.. +vel visi te staiga apkart milinoties, nezelojot manas jutas :D
+vel sodien darbu zaudeju.. vnk jutos galigi nekada..
27.06.2011 23:11 |
 
Reitings 87
Reģ: 26.06.2011
Jūtu līdzi, bet nāksies kaut kā saņemties. Ja vēlies raudāt, paraudi. Paliks vieglāk. Kā saka - laiks dziedē visas brūces. Tiesa, pati neesmu diez cik pārliecināta par šī teiciena patiesumu. Sāpes aizies, kad tukšuma vietā stāsies kaut kas cits. To gan zinu no savas pieredzes. Tā ka - turies! Tu esi stipra. Tev tik daudz spēka... :-O
28.06.2011 01:02 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vins nu gan ir erti iekartojies! papisis tevi, kamer atradis kadu meiteni, kuru miles.
tam vnk ir jatiek cauri. nezinu ka virietis var cienit sievieti, kas ka lupata ir.
28.06.2011 01:55 |
 
Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
paldies meitenes par nenosodishanu manis... :(
labprat neraxtitu, bet tik gruti, nagi ar niez, bet nju tgd bus jaturas un nerakstit vajadzes, ehh..
28.06.2011 03:37 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
pagaidi, kad piezvanīs un pasauks pie sevis, un tad mierīgā tonī atbildi - neuzbāzies man un noliec klausuli. pirmkārt paliks vieglāk pašai, otrkārt sapratīs, ka ne tu viena pie visa vainīga
28.06.2011 04:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits