Nuu es patlaban šeit esmu no 6dienas! :-D
un 1dien jau biju agentūrā-vakarā zvanija,ka ir darbs,bet tad nācās tur viņiem visu atcelt,bet pagāja vēl 2 dienas un nūū-nostrādāju visu pagājušo nakti-itkā nesūdzos,bet tik bija auksti un miegs nāca,jo pazvanija pēdējā brīdī! :-D
bet tā es patiesībā esmu apmierināta ar dzīvi šeit,jo dzīvoju pie patiešām superīgiem cilvēkiem,kas man palīdz ar darba meklējumiem.
Viss vnk nāk ar laiku-uzreiz tā neko nevar dabūt,bet ja esi gatava tiešām strādāt un esi pretīmnākoša un ieinteresēta apr aģentūru,tad viņi to ievēro un iegūsti viņu acīs lielāku cieņu kā arī tev piedāvā vairāk darbu! ;)
Un par valodu neuztraucies gna jau tev tās zināšanas būs tikdaudz,lai spētu kontaktēties.
tā aģentūrā vaig aizpildīt dokumentus par sevi (vārds uzvārds,adrese UK,tel. nr,bankas konts un citur prasa ari ārstus) un tad vel jaizpilda testiņš-kur nedaudz vajag arī matemātiku u n galvenais saprast kad ir Pm un kad Am (to arī prasa testos).
Man pašai zināšanas praktiski pa nullēm,bet itkā veiksmīgi tieku galā!
Tā kā nav tik traki,bet protams,esi gatava arī uz lieliem izaicinājumiem,jo nevisiem viss nāk tik viegli,bet darbs ir-tiešām var atrast-mēneša laikā jau tu kādas dienas būsi strādājusi! :)
Galvenais,paņem līdzi siltas drēbes,jo ja būs jāstrādā ar augļiem,tad tur būs temp ap O :-O :-D .
Un nodrošini sevi ar labu starta kapitālu,jo vajadzēs arī šeit iedzīvoties un ja kas arī izdzīvot kādu laiciņu!
Veiksmi ;-)